Hogyan működik az Intelligens Tervezettség?
Áh, ezt csak a legsötétebb kreósok állítják.
Akik egy picit is körbenéznek maguk körül, azok azt állítják, hogy Isten megteremtette a világot, és az azóta evolúcióval fejlődik. Trükkös, mi? :P
3-as:
Mert mi valószínűbb annál, hogy Isten gyújtotta meg az ősrobbanás kanócát?
No prob - maga a téma is zavaros.
Éppen azért lettem volna kíváncsi, hogyan tudná vki esetleg összekötni az intelligens tervezés témáját a kreacionisták (és elnézést kérek attól, aki szerint a kettő nem ugyanaz; szerintem igen) példáival. A "hogyan működik" részre természetesen az "eredeti tervezés" módja lenne a válasz, mivel azonban erre senki sem tud választ objektíven... arra gondoltam, talán az intelligens tervezés hívei megosztanák az olvasókkal azt, ők hogyan vélekednek erről. Persze nem feltétlenül tud erre egy kreacionista válaszolni :)
Hát jó, legyen tervező.
Akkor ugye fel kell tételezni, hogy a kaporszakállú tudott osztani, szorozni, négyzetre emelni.
Nagy huncut az öreg, mert hamar rájöhetett, az örök élet még számára sem kivitelezhető.
Gyorsan csapdát állított tehát, mert bevallani nem akarta...
Ültetett egy (füge?) fát, ami tilalmas.
Mennyien lennénk manapság?
Nesze egy link, nem írom le mégegyszer:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskri..
Az Intelligens tervezettség fogalma vagy teóriája egy sumák teória-- Istent nincs mersze tagadni, mert hátha létezik... de az evolúciót a se akarja, mert hisz akkor mit szólna a többi tudós?
Igy aztán a két elméletet összeöntve kitalálta az intelligens tervezőt Darwin és Isten keverékét.
egy probléma van csupán, hogy nem létezhet a teremtésben előre tervezés. Ha valaki azt állítja igen, akkor határozza meg a Teremtőt is, aki állítólag előre tervezni volt képes ha intelligenciával rendelkezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!