Kell? Mindenki azt csinál, amit akar. Te is. Úgy értelmezed a Bibliát, ahogy kedved tartja.
2012. dec. 10. 19:09
2/14 anonim válasza:
1-eske, ha okosat nem tudsz, akkor a legjobbat teszed, ha bölcsen hallgatsz:)
Az Uj szövetséggel kezd:)
2012. dec. 10. 19:21
3/14 anonim válasza:
Jézus valószínűleg tényleg nem létezett.
Szerintem az is érthető, ha az Ádám és Éva történetét ők sem veszik komolyan, eredendő bűn pedig nincs, ez egy olyan kitalált dolog, hogy a középkorban, ha nem követtél el semmit, akkor is legyen miért félned és nem megkérdőjelezned az egyházat, hanem fizesd be a tizedet.
2012. dec. 10. 19:26
4/14 anonim válasza:
A Biblia nem egy könyv, hanem egy gyűjtemény. Különféle könyvek vannak benne, különféle szerzőktől, különféle műfajokkal. Van benne olyan rész, ami példázat: ilyen a teremtéstörténet is. Illetve teremtéstörténetek, mert ha megfigyeljük, akkor egy két különböző történetet ír le. Onnan tudjuk, hogy ez ilyen műfaj, mert az ókori Közel-Keleten ez egy megszokott műfaj volt. De van olyan könyv is a Szentírásban, ami történeti, pl. a Királyok I-II., Krónikák I-II., és több próféta könyve, ami a zsidó nép történelmi eseményeit közvetítik.
2012. dec. 10. 19:26
5/14 anonim válasza:
Ketteske, te meg A magyar helyesírás szabályai című klasszikussal kezdhetnéd.
2012. dec. 10. 19:28
6/14 anonim válasza:
5-öske, csak útánad:DD
2012. dec. 10. 19:37
7/14 anonim válasza:
6-oska, én nem vagyok szabálykövető, én írhatok helytelenül, nagyokos.
2012. dec. 10. 19:44
8/14 anonim válasza:
7-eske
Talán egy kis önismereti óra számodra nem ártana:DD
2012. dec. 10. 20:21
9/14 anonim válasza:
8-aska neked viszont ártana, én még tükörbe se mernék nézni a helyedben, nehogy megijedjek.
2012. dec. 10. 23:46
10/14 anonim válasza:
9
A magad problémáját ne rám-ahogy szokták mondani:DD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!