A családtagunk iránti szeretet is bálványimádás?
Hiszen e szeretet miatt rosszindulatú családtagunk bűnbe vihet minket, s lehet olyan helyzet is, hogy Isten és anyánk/gyerekünk között kell választani. (csak hogy jó demagóg legyek)
Hívők, ti hogy választanátok?
Tzolko!
Nem tudom, miért erőlteted ezt. A keresztények szerint a Biblia Isten szava amit prófétákon keresztül írt le. A muszlimok szerint a Koránt Mohamed beszédei alapján írták a tanítványai, és Mohamednek Gábriel mesélt álmában.
Tehát nem csak két könyv, nem kitaláció.
De egyáltalán miért írtad ezt le? Hiszen az ateisták szerint úgyis kitaláció, a vallásosok szerint úgysem, senkinek nem mondtál újat és senkit nem győztél meg.
FigyelJ töftöftöf!
Szóval szerinted a Korán Isten szava?
Lenin élt, élni fog.
A modern Jézus, a menyországa a kommunizmus, ahová nem juthat el senki, soha
A pokolja a jelen volt, ami szerencsére már a múlt
Vagy mégsem?
akkor feltehetően 75 % ban igazat mondtam
A Koránnal egyetértesz, marad a Biblia.
Ha az ateisták és a vallásosak arányából átlagot vonunk, kijön az eredmény.
Asszem, én voltam.
Nem biztos, hogy egy ökumenikus Istenben tudnék hinni, de nagyban növelné a tekintélyét.
Az Iszlám számlájára lehet írni, jó pontként, hogy elfogadja Jézust tanítónak, az Ő szavaival prófétának, (náluk nem uaz.) illetve a Bibliát szent könyvnek.
Szeretem a tolerancia minden fajtáját. Kár, hogy a siiták és a szunniták szemben állnak...
Tzolko, azért az alevitákkal jobban kijönnél ☺.
De a Bahá´i vallásban mindez megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!