Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Kent Hovind csodálatosan...

Kent Hovind csodálatosan fantasztikus érveléseivel ki ért egyet, egyáltalán komolyan lehet e venni ezt a fickót?

Figyelt kérdés

Itt egy példa:

http://www.youtube.com/watch?v=aGmpo_kFHac

2012. dec. 5. 12:27
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
87%

@ Válaszom:

Tételes cáfolatokat találsz azon a linken, amit Nemvagyok másolt be.

Én is azt a kérdést akartam belinkelni, de lekéstem két nappal. :D

-------

Kérdező, te viszont nem hiszem, hogy nagyon meg tudtál volna cáfolni magadtól bármit is; itt még csak egyetlen konkrét példát sem hoztál fel. Csak a szád nagy, hangember vagy.

Különben is: a GYK kereső funkciója nagyon hasznos tud lenni; máskor használd bátran.

2012. dec. 7. 14:32
 12/32 anonim ***** válasza:
57%

A kent hovind nevű patkány elég sok hülyeséget szokott mondani, azt sem tudja, hogy miről szól az evolúció elmélet, az evolúció elmélet nem foglalkozik azzal, hogyan jelent meg az élet, és az ősrobbanással sem foglalkozik.

Az evolúció nem a fejlődésről szól, hanem arról, hogy a túlélést a leghatékonyabb módon végző egyedek tulajdonságai terjednek el.

Egyik videóban azt hazudta, hogy az evolúció szerint egy kőből lett az élővilág.

Hovind kitalál egy saját evolúció elméletet és azt tagadja, ezt hívják szalmabáb érvelésnek.

2012. dec. 7. 15:07
 13/32 Salx Narval ***** válasza:
100%
Nemvagyok belinkelte azt a kérdést, ahol egyszer már kitárgyaltuk, olvasd el, ha érdekelnek a cáfolatok. Amúgy a valláskritika oldalon vagyunk, ahol nem számít trollkodásnak, kritizálni a vallásokat.
2012. dec. 7. 16:03
 14/32 anonim ***** válasza:
57%

A normális, megalapozott kritika valóban nem számít trollkodásnak.

Viszont lepatkányozni egy embert, mint ahogyan a 12. válaszoló tette, iszonyatos b.nkóság, akárhogy is nézzük.

Ehhez képest a helyesírási hibái eltörpülnek, pedig a tulajdonnevek helyesírása az általános iskolák 2. osztályának tananyaga.

2012. dec. 7. 16:53
 15/32 Salx Narval ***** válasza:
100%
Ez aranyos volt tőled válaszom válasza. Az első állítást, amit te itt megcáfolsz, nem a kérdező mondta, hanem Hovind.:D Sebaj, kicsit elnézted, egyébként igazad van, csak ezzel te magad is elismerted, hogy nagy marhaságokat állít néha. Ami a föld korát illeti, engem nem zavar ha 6000évesnek tartod, csak ez számomra komolytalanná teszi a további eszmecserét, ugyan úgy ahogy Hovind elmélkedéseit is. Lehet érvelni Isten mellett úgy is, hogy nem állít valaki baromságokat, nem rád értettem, hanem rá, mert te csak bólogatsz Hovind süketelésére. Bertával pl normálisan meglehet beszélni a dolgokat, nem értünk egyet, de nem teszi magát komolytalanná.
2012. dec. 8. 08:07
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Geográfus vagyok, és az evolúcióról mit mond Hovind azt nem tudom, de geológiát megcáfolni nem tudta, amit a lemeztektonikáról és morfológiáról vall az képtelenség. Hovind ha látná ma a magyar 9. osztályos Földrajztankönyveket szerintem elájulna. De én meg nem bírtam végig nézni egy videóját se, annyira uhhh., azt mondom ilyen nincs. Azt állítani, hogy véletlenül illeszthetők össze a kontinensek és nem lemezeken mozognak..., Ettől függetlenül az hogy adót csalt-e vagy sem nem számít ennél e kérdésnél, nem szabad ítélkezni.
2012. dec. 8. 22:25
 17/32 Salx Narval ***** válasza:
56%
Szerintem az egész téma kínos lett számára, mert nagyon hallgat. Persze érthető, hogy égő kicsit számára az a tény, hogy saját maga cáfolta meg Hovind állítását.:D
2012. dec. 11. 02:46
 18/32 anonim ***** válasza:
31%

Aki "dr." Kent Hovindot komolyan veszi, az nem lehet egy lángelme. :)

"Válaszom" ezt jól demonstrálta. :)

2012. dec. 11. 03:23
 19/32 anonim ***** válasza:

Az 54%-os (3., 7. és 12. válasz) meg az undorító stílust demonstrálta jól.

Némelyek csak veszekedni meg sértegetni tudnak, tisztelet a kivételnek.

2013. máj. 7. 09:53
 20/32 isti-pisti ***** válasza:

Szeretettel figyelmeztetném azokat, akik keresztyéneknek mondják magukat, hogy felesleges viaskodni, és felesleges visszaütni, ha valamivel megbántottak. Az Úr Jézus nem ezt tanítja nekünk!!!! A legnagyobb bizonyíték Krisztus és a teremtés mellett, ha úgy próbálsz élni, ahogyan Jézus tanította... Azzal, hogy visszaütsz, megsértődsz, és nem próbálod megérteni azt, hogy a másik miért mondja azt, amit mond és gondolkodás nélkül csapkodsz a szavaiddal, és bizonygatod magadat, semmit nem segítesz a másiknak és csak haszontalan patvarkodásba merülsz. Erre mi szükség van? A büszkeségedet megnyugtatod talán, de hagyod hogy a másik rohanjon a kárhozata felé. Hovind is csak egy ember, az ő szava nem Szent Irás, és nem is őt kell követni. Tisztelem a buzgósága miatt, de ő is csak egy nyomorult bűnös ember, aki nagyon nagyot bukott, mint Dávid király. Adja az Úr, hogy bánja meg a bűnét. Sajnos neki is vannak kisarkított elméletei, ami az adócsaláshoz vezetett (magántulajdon védelme, ezért vannak adók amit nincs joga az államnak beszedni stb), de Isten tette az államhatalmat a fejünk felé, és ha adót kell fizetni, akkor azt be kell fizetni. A többit Istenre bízzuk. Remélem ezt Hovind is belátja, megtér a bűnéből, és megváltozik. És adni kell neki esélyt, hogy megváltozhat.

Gondolom, hogy akik támadjátok Hovindot és az evolúcióban hisztek, abszolút nem fogadjátok el Isten létezését? Ha ez így van, gondoltatok-e az evolúció következményeire?

2013. szept. 7. 11:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!