Kent Hovind csodálatosan fantasztikus érveléseivel ki ért egyet, egyáltalán komolyan lehet e venni ezt a fickót?
Majd ha végignézted mind a hét részt, majd akkor gyere vissza kérdéseddel.
Vagy neked az a normális, hogy ismeret nélkül ítélkezel?
Én az összes részt láttam és igen, teljesen logikus, adatokkal alátámasztott érvek ezek, amiket azok, akik nem tudnak megcáfolni, úgy intéznek el, hogy mindenki hülye, aki hisz. Mert ilyen pengeéles eszük van.
Én azt figyeltem meg, hogy Hovindot csak azok veszik komolyan, akik teljesen műveletlenek a természettudományok területén.
Vakítja a sok parasztot.
Még senki sem tudta megcáfolni. Az adócsalásról meg annyit, hogy ő tíz évet kapott a pénz miatt, egy gyerekgyilkos pedig 5 évet.
A magatokfajta miatt. A suttyó parasztozót meg jól szájba kellett volna vágnia az anyjának, hogy idejében megnevelje, bár az ilyet még én is szégyellném, pedig elég nagy a tűrőképességem.
De ha ilyen nagy a szátok és a Gyk-n érzitek csak magatokat valakinek, akkor neki lehet fogni minden egyes szavát cáfolni és nem nekem igazat adni, hogy az idióták érveléses cáfolás helyett sértegessenek pár millió embert.
No, hát lássuk mennyi eszetek van.
"Még senki sem tudta megcáfolni."
A micimackót se cáfolta senki. Tehát igaz. :-D
Vártam pár napot egyetlen értelmes válaszra, de még nem kaptam. Még nem törlöm a listámról a kérdést, mert hátha veszi valaki a fáradságot és szépen tételesen cáfolásba kezd.
9-es: más a vallásos és más a hívő. Dehát te ezt honnan tudhatnád...
(ui.: bárki, aki végignézni az összes videót és nem a gyakorikerdesek.hu oldalról tájékozódik, ahogy a sok ostoba, az máris nem látja hülyeségnek. Persze ehhez ész kéne, de nektek csak annyira futja, hogy meló előtt/alatt/után gép elé pattantok, majd a vallás témakörben trollkodtok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!