Ez a tény valóban így van?
Csakmert aki ide sátánista dolgokat ír, esetleg érdeklődik a démonkról, szertartásokról, azt már rögtön hülyének titulálják, meg azzal, hogy ők nem léteznek.
Mindenki szerint csak isten létezik?? Ha isten van, amiben magyarország 70%-a hisz, akor sátánnak is lennie kell!
Ez egy tükör effektus: Aki tagadja a gonoszt, az megtagadja istent, (mivel ha a gonosz nincs, akkor isten sem létezik). Vagy, ha kigúnyolja a sátánt, kigúnyolja istent.
isten sem egy szent ám, gondoljunk bele, mit csináltak annak idején. Mennyi nőt égettek el máglyán (eretnekség), hogy ők a boszorkányok, pedig lehet, hogy a fele sem volt boszorkány.
Szerintem (sőt hiszem) az egyház, ma is folytatná ezt a tevékenységet, ha szabad kezet kapna. A gyilkosokat máglyán elégetnék, holott lehet, hogy nem is démon szállta meg őket, hanem kábítószer hatása alatt vannak, vagy ittasak voltak. (Csak ráfognák a jó hírnév és becsület érdekében).
És a kábítószert, italt nem a sátán találta ki, hanem emberek.
Nem tud mindenkin segíteni vagy megmenteni? Az, aki megteremtette a világot, nem tud segíteni? 7 nap alatt ugyebár, de elfáradt. Ezt én nem hiszem el.
Most jön az, hogy: éppen most cáfoltam meg istent, tehát megcáfoltam a sátánt?
Mivel egyik sem létezik. Mert nem isten irányít bennünket, hanem egy másik valós hatalom: Az illuminátusok. Iluminátusok nincsenek? George W. Bush is az volt. Hadd ne részletezzem, mit csinált. Szerintetek isten vagy a sátán műve, hogy az emberek éheznek, nincs munkahely, betegség, dögvész, tornádó pusztít?
Nem. Ez nem Orbán Viktor vagy Obama vagy más politikus számlájára írható. Ők csak bábúk a színtéren.
Vajon kik is szabályozzák az országot, Kik büntetnek, ha magyarország nem teljesít?
Íme: [link]
Amiben leírják, ha már a kérdésnél tartunk, hogy nem nézik sem istent, sem sátánt, sem a hitet, hanem mindenkin átgázolnak.
A Sátán is nagybetű a magyar helyesírás szabályai szerint, ahogy az Isten. Hány éves vagy, ha nem vagyok indiszkrét?
Pont itt bizonygatják, sőt interneten is úgy van, hogy isten nagybetű, a sátán meg kicsi.
"Pont itt bizonygatják, sőt interneten is úgy van, hogy isten nagybetű, a sátán meg kicsi."
Nyisd ki a Magyar helyesírás szabályai című könyvet. Ne a netről, meg a Gyakoriról tanuljál, hanem tankönyvekből, mert látom, hogy a világhálót nem tudod használni. Nekem speciel a híres Google-ben, a Sátán szó az első 14 talátban nagybetűvel van írva. Nem ártana egy kis tanulás, ha jól nézem, mert nagyon eltévedtél itt a tévés műsorok, és internetes oldalak sületlenségei között.
Az illuminátusok világhatalom. Mnden bank a kezükbe van, média, tőzsde, stb...
Szerintetek a gyerekeink amikor megszületnek és beoltják őket, nem lesznek tőle betegek? Pontosan ezzel az oltással szoktassák őket rá a gyógyszerekre, amivel egész életükben élnek. Hány ember van itt magyarországon, aki gyógyszer nélkül él?
Nyisd ki a Magyar helyesírás szabályai című könyvet. Ne a netről, meg a Gyakoriról tanuljál, hanem tankönyvekből, mert látom, hogy a világhálót nem tudod használni.
Tankönyvek? Szintén a médiából: Amiket a gyerekeknek tanítanak iskolában, annak a fele sem igaz.
Az egyetemen, úgy kezdik: Felejtsétek el, amit iskolában tanultatok, mert az nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!