Valóban létezik olyan ember aki stigmatizált?
Akik saját maguk is elszenvedik Jézus szenvedését keresztre feszítését.
Volt egy ilyen c. film, hogy Stigmata.
Kérem csak normális válaszokat kérek! Köszönöm!
Szia!
Mindenki az,de a legtöbb esetben ez lelki stigma!
Nekem egyszer egy-egy csepp vér jelent meg a két kézfejemen, de szerintem ez simán magyarázható orvosilag és nem hinném,hogy köze van Jézushoz vagy a hithez, mert én nem vagyok keresztény hívő!
Úgyan ott jelent meg a vér mind két kézen és nem volt semmi látható forrása!
Igen vannak olyan fanatikus Jézus hívők akik ilyen őrültséget művelnek saját magukkal-- aztán azt hazudják hogy csak úgy magától lett a sérülés. Nem szabad elhinni!
miért nem mert pszichésen ilyen nem keletkezik a lélek nem tesz kárt saját testébe és nem megy bele ilyen abszurd szélhámosságba.
Ha egy ember ÉN-je valamiért összeroppan és álandóan az öngyilkosság jár a fejébe , akkor előfordulhat hogy a lélek beleavatkozik és igyekszik meggátolni mert Ő" viszont szeret élni szereti a testét szereti az Én-jét-- igy előfordulhat hogy egyszer csal lebénítja vagy megvakítja de csak alkalomszerűen ha indulna ha valamit tenni szeretne-- igy rákényszeríti az embert arra hogy rémületében orvost hívasson-- így kiderülhet az idegösszeomlása amit addig eltitkolt.
De hazugságban nem venne részt komolyabb tartós kárt soha nem okozna a testen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!