Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Létezik egyáltalán olyan...

Létezik egyáltalán olyan ember aki meg van elégedve az életével?

Figyelt kérdés
Olyan, aki elfogadja a sorsát olyannak amilyen, és megpróbál mindenből optimistán kijönni, és örül hogy él, annyi szörnyűséget túlvészelt, annak örül amije van, és nem azon kesereg amit elveszített? Miért nem elégedettek az emberek azzal amijük van?
2012. szept. 11. 22:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Bizony, bizony, bizony... meg vagyok elégedve az életemmel. Nem lettem gazdag, anyagiakban biztos nem. Lelkiekben talán, bár ki tudja! De annyi minden szép történt velem!!
2012. szept. 11. 22:20
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Mert manapsag konnyebb sajnaltatni magunkat mint osszekapni es emeltfovel felmaszni a kaksi hegy tetejere.

Nem mondom, hogy nem vagyon tobbre mint ami van... de nem vagyok elegedetlen. Probalom elvezni mind azt ami jo es kevesbe figyelni a rossz dolgokra. Bar ugye elkerulhetetlen mert az elet kiszamithatatlan. Ezert is van mindig egy "B" tervem. Probalok felkeszulni a felkeszulhetetlenre is, hogy ne keljen egesz eletemben keseregni mit ronthattam el. Mit kelett volna maskepp csinalni. Az EN Eletem EN iranyitom. A rossz dontest hozok viselem a sulyat.

2012. szept. 11. 22:23
 3/10 anonim ***** válasza:
Még mindig az első vagyok... boldog házasságban élek, kedves, szép, okos gyerekeim vannak. Sok-sok szép szerelmes napot kaptam az élettől! Gyönyörű tájakon jártam! Csodálatos országban élek! Mi kellene még?
2012. szept. 11. 22:24
 4/10 anonim válasza:
Én igenis megvagyok elégedve!és nem azért mert milliomos vagyok.sőt..!!de hála a JóIstennek élnek a szüleim,gyönyörű családom van és egészséges minden családtagom.és ezért minden nap hálát adok Istennek,és én nem is vágyok többre.
2012. szept. 11. 22:36
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én abszolút meg vagyok elégedve vele. Igaz, hogy én jól keresek, de ez számít a legkevésbé. Barátnőmmel rendkívül jól megvagyunk, a családi életem is rendben van.
2012. szept. 11. 22:39
 6/10 anonim ***** válasza:
46%
Ilyen nincs.Az ember mindig elégedetlenkedik
2012. szept. 12. 00:52
 7/10 anonim ***** válasza:
73%

"Miért nem elégedettek az emberek azzal amijük van?"

Miért lenne elégedett az, akinek semmilye sincs?

2012. szept. 12. 01:26
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Van egy párom, akit szeretek, egy nagyon jó állásom, több, mint jó fizetéssel, azt dolgozom, amit az egyetemen tanultam és mindig is akartam csinálni, éltem külföldön, rengeteg országban jártam, egészséges mindenki a családomban. Szóval nincs okom panaszra, nagyon elégedett vagyok :)
2012. szept. 12. 07:03
 9/10 anonim ***** válasza:

"Miért nem elégedettek az emberek azzal amijük van?" - így hirtelen két lehetőséget látok arra, ha valaki elégedett:

1. Kiegyensúlyozott az élete, az elvárásai reálisak, és ez jó.

2. Az élete nagyon rossz, teljesen igénytelen, elvan a saját tespedtségében - ezt nem tartom jónak

Az elégedetlennek is 2 fő formája jut eszembe:

1. Az illető nem képes elérni a céljait, nem ismeri a helyzetek kezelését, és életformájává vált a panaszkodás: nem tartom jónak

2. Az hajtja előre, hogy mindig többet akar. Előbb-utóbb megvalósítja a céljait. Ha elégedett lenne az életével, megállna az adott szinten. - ez nem rossz, valami ilyesmi vagyok én is

2012. szept. 12. 11:51
 10/10 anonim ***** válasza:

léteznek ilyen emberek, de nagyon kevesen vannak és kivételes személyiségek, akik bármilyen helyzetben talpra tudnak állni úgy, h egészséges marad a személyiségük, átvészelik a szörnyűségeket, és nem a hurrá optimizmus ál-optimizmusa a jelszavuk...valóban előre tekint, mert a múltja belül a helyére került, bármi is legyen a múltban, és ez nem hátráltatja abban, h a jövőbe tudjon nézni, és kellő önismerettel rendelkeznek, tisztában vannak a képességeikkel és a határaikkal

nekem még nem sikerült ezt elérnem

2012. szept. 12. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!