Igaz lenne? Nagyon durva (Hit Gyülekezete)
emberek...nekem oly mind1 h vki elhiszi e v nem h nem az én állításom.
De:Mért így tenném fel a kérdést,h a tanár mondta?nem mind1?Anonim az oldal állíthatom,hogy én láttam ezt...nem lenne több értelme ha "gerjeszteni"akarnám a feszkót?mind1.amúgy nem mondtam h szentírás amit hallottam...Nos részemről befejeztem a kommentelést!köszönöm mindenki válaszát!Minden jót:)
A kérdező kommentje:
''emberek...nekem oly mind1 h vki elhiszi e v nem h nem az én állításom.
De:Mért így tenném fel a kérdést,h a tanár mondta?nem mind1?''
Én személyesen nem állítottam hogy nem hiszem el és azt sem hogy elhiszem.
Hááát, hogy is mondjam?
Többször hivatkozol arra, hogy bocs, én nem láttam...
Akkor ez most pletyka?
Szóbeszéd?
Lehetséges variáció?
Tudod barátom, én ateista vagyok és már magát a vallást is egyfajta pszichózisnak tartom, de ez kissé nekem is sok.
Természetesen figyelemre sem méltattam volna a kérdést, de az meglepett, hogy mennyi ember foglalkozik ezzel.
Tisztázzunk valamit.
Mindezt most állítod, vagy tőlünk kérdezed?
Miféle eljárás ez?
Nem mintha egy cseppet is ismerném a hgy-t.
Nehogy azt gondold, őket védem!
Sajnos nincs mentséged.
Az a pacák meg már akkor is buggyant lehetett, amikor odament, ha ment egyáltalán...
A tanároddal mi a szitu?
Kólázik?
Na és Te?
Jéggel király...
:-DDD
1.Nem kólázok,jobb lenne ha te sem tennéd-tudod,ártalmas a szénsavXP
2.Nos,mivel ez a GYIK és mondatom végén kérdőjel van,barátom,így bizony ez egy szép,szabályos kérdés
3.Légyszíves ne offolj már.
4.Ha nem láttam nem fogok hazudni hogy láttam e
az lenne a becstelen.
5.A tanárom kóla fogyasztási szokásairól sajnos nincs információm.
további szép estét kedves barátom!
Szia!
Nem vagyok Hitgy, nekem is fúra a "megszállt a szent l..."
Ám, nagyon sok vallásban megfigyelhetsz hasonló.
PL:képek, szobrok simogatása, puszilgatása, emberek magukat korbácsolják sőt keresztre szegeltetik magukat...., nagyon hosszú lenne a lista.
Ezek a fajta viselkedések sem átlagosak és elfogadottak, mégis a saját vallásukon belül még dicséretesnek is tartják.
Ezzel arra akarok utalni, hogy kár lenne csak a hitgy ráhúzni ezt a hatást miközben a többi esetben elfogadottnak tekintjük.
tzolko, "az a pacák már akkor is bugyant volt amikor odament". Bár csúnya aszóhasználatod, de igen valószínűleg már akkor is "bugyant" volt valamennyire. mert abban az állapotban az ember jobbyn keresi a helyét és a "szektás" térítők ezt ki is szokták használni. Ezek befolyásolhatóbb emberek, és a manipulátor szektás tudja, hogy ha egy lelkileg instabil embernek "megértő családias" közösséget kínál az kapva kap a "segítő" kézen. A karizmatikus vallások ráadásul meggyőzőbbek tudnak lenni.
Ez az idézet nem a HGY-ról szól, de a téma azonossága miat írom:
"Egy 1990-bern Amerikában készített felmérés kimutatta, hogy Jehova tanúi között háromszor annyi a skizofrén és négyszer annyi a paranoid skizofrén mint az átlagpopulációban." (Dr. Süle Ferenc: A hit kárvallotjai)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!