Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ezek problémát okoznak?

Ezek problémát okoznak?

Figyelt kérdés

Baj ha én nem értek egyet a kötelező hittannal vagy az erkölcstannal, mert én 12 évig jártam hittanra s a rossz tapasztalatok miatt . Nem szeretném megkereszteli gyermekemet. Ez baj? Úgy gondolom kamaszként eldönti hogy járjon vallási órákra de én nem keresztelem meg.

Baj ha melegként gyereket vállalnék egy baráti leszbikus párral (mesterséges megtermékenyítéssel) ? S közös felügyeleti jogaink lennének mind 4 szülőnek.

2012. nov. 2. 15:19
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Tudod 30/ beiró nem úgy mondanám, hogy a "rossz példát eltanulhatja..." mert hisz a meleg épp úgy képes szeretni valakit mint egy heteró és az tulajdonképpen nagyon szép.

Az okozhat egy fejlődésben levő gyermeknél pszichés zavarokat hogy a heteró családban a természetesebb érzelmi közeledéseket, mozdulatokat látja ami benne érzelmeket pszichés emlékeket vált ki-- amire a saját hormonális fejlődésénél, tudat-alatt emlékezni fog egyfajta minta lesz számára. S ha együtt élnek homoszexuálisok, az élet apróbb örömei épp a játékosságból fakadnak-- s náluk nem a természetes lesz látható... s ez elkerülhetetlen Kérdező-- az ember nem egy kőszobor típus, hogy sok éven keresztül megállja egy lakásban hogy a másikhoz ne közeledjen érintéssel.

Ha valaki sajnos ilyenné vált vagy ilyennek született azt el kell fogadni és örülni kell annak, hogy azért egymást csak szeretni tudják az ilyen emberek is.

Bár eltudom képzelni hogy érzelmileg sok meleg talán még jobb szülő is lenne, mint a ahogy sok heterogén sajnos nem az. De ösztönélet szempontjából nagyon ártalmassá válhat egy éretlen gyermekre!

2012. nov. 7. 00:24
 32/32 anonim ***** válasza:

summa summárum

a lényeg az hogy nagyobb esélye lesz a gyereknek hogy nem lesz 100-as mire felnő...

2012. nov. 8. 17:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!