Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ezek problémát okoznak?

Ezek problémát okoznak?

Figyelt kérdés

Baj ha én nem értek egyet a kötelező hittannal vagy az erkölcstannal, mert én 12 évig jártam hittanra s a rossz tapasztalatok miatt . Nem szeretném megkereszteli gyermekemet. Ez baj? Úgy gondolom kamaszként eldönti hogy járjon vallási órákra de én nem keresztelem meg.

Baj ha melegként gyereket vállalnék egy baráti leszbikus párral (mesterséges megtermékenyítéssel) ? S közös felügyeleti jogaink lennének mind 4 szülőnek.

2012. nov. 2. 15:19
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
42%

Az első nem probléma, a második nagyon is.

Mind morális, mind társadalmi, mind gyermekvédelmi okból elítélendő a melegházasság, a meleg gyereknevelés és akkor még nem is beszéltünk az utolsó mondatodban megfogalmazott poligámiáról.

Ilyen társadalmi formában egyszerűen nem lehet élni, nevelkedni.

Vallás: Ateizmus

Politikai nézet: Nemzeti Kommunizmus

Életkor/Nem: 22/F

2012. nov. 2. 15:44
 2/32 A kérdező kommentje:

Nézd 21 éves vagyok, nem poligámia pusztán arról van szó hogy van egy férfi meg pár és vagy női leszbikus pár ők gyereket szeretnének, így cserébe megosztják a jogokat.

Gyermekvédelmi jogok?

[link] Rengeteg országban vállalhatnak gyereket meleg párok.

2012. nov. 2. 15:47
 3/32 anonim ***** válasza:
68%

"Rengeteg országban vállalhatnak gyereket meleg párok."

Rengeteg országban meg polgárháború van és/vagy elterjedt dolog a kannibalizmus.

2012. nov. 2. 15:48
 4/32 A kérdező kommentje:
Fejlett Nyugati államok, Skandináv államban, Németországban, jövőre Franciaországban USA egyes tagállamaiban, Kanadában Dél-afrikai köztársaságban. Soroljam? Itt lehet melegként gyereket vállalni 10 éve.
2012. nov. 2. 15:51
 5/32 anonim ***** válasza:
76%

1. Te döntöd el, hogy megkeresztelteted-e a gyerekedet. Ha nem vagy mélyen hívő keresztény, akkor semmiképp nem látom értelmét. Sok ismerősöm van, akik egyáltalán nme hisznek, a gyerek mégis meg van keresztelve...

De egyébként egyetértek veled, majd eldönti, hogy miylen vallású akar lenni.

2. Nem baj, de hülyeség. Egyáltalán nme lenne normális. Én még azt sem tartom teljesen elfogadhatónak, hogy egy meleg párnak gyereke legyen. Ez enm diszkrimináció, elfogadom a melegeket, de ez a gyerek fejlődése szempontjából nem túl előnyös.

Pláne ha 4 szülő van, 3 anya és egy apa... Senkihez nem fog igazán kötődni, mert állandóan ingáznia kell a 2 család között.

Másrészt a gyerek a "szerelem gyümölcs", és nem feltételezem, hogy ti 4-en szerelmesek vagytok egymásba...

2012. nov. 2. 15:52
 6/32 A kérdező kommentje:
Elvált szülők gyermeke jó hatással van? Apukának van új felesége, Anyukának van új férje. S aki egyedül neveli föl gyerekét? Elvennéd tőlük is?
2012. nov. 2. 15:54
 7/32 anonim ***** válasza:
0%

"Fejlett Nyugati államok, Skandináv államban, Németországban"

Ezek nem fejlett államok, hanem haldokló, dekadens államok.

Magyarország, Törökország, Irán, Kína, Oroszország, Ukrajna, Szerbia, Brazília, India ezek fejlett államok, ezekben van a jövő, mert nem tettek egyenlőségjelet a technikai fejlődés és az erkölcstelenség között. Az általad említettek, pár évtized múlva mennek a süllyesztőbe.

2012. nov. 2. 15:55
 8/32 A kérdező kommentje:

Indiában eltörölték hogy a homoszexuálisokat büntessék aktus miatt.

Brazíliában is engedélyezték egyes tagállamokban.

Kínában is engedélyeztek meleg szórakozó helyeket.

Ennyit erről.

2012. nov. 2. 15:57
 9/32 anonim ***** válasza:

"

Baj ha én nem értek egyet a kötelező hittannal vagy az erkölcstannal, mert én 12 évig jártam hittanra s a rossz tapasztalatok miatt

"

Nem baj. Ez a te véleményed. De a szeretet egyébként sem eröltethető, megvásárolható meg ilyenek.

Csak figyelj oda, hogy soha ne általánosíts a múltad alapján. mindig járj utána alaposan a dolgoknak.

"Nem szeretném megkereszteli gyermekemet. Ez baj?"

Vannak keresztények akik felnőtt korban szoktak.

De az csak hiszti amit néhány ember csinál, hogy ő most miért lett megkeresztelve, ha nem akarta.

"Baj ha melegként gyereket vállalnék egy baráti leszbikus párral (mesterséges megtermékenyítéssel) ? S közös felügyeleti jogaink lennének mind 4 szülőnek."

Ez már annyira nem jó ötlet. Bár attól függ, hogy mit fogtok mondani és tanítani a gyereknek.

És ő mit fog majd mondani a többieknek. Hogy 2 apja és 2 anyja van? Ez elsőre jól hangzik, de ha mélyebben elkezdjük elemezni a dolgot sok rossz hozható ki belőle.

Miért szeretnél gyereket?

2012. nov. 2. 15:59
 10/32 A kérdező kommentje:
Ugyan azért amiért te, és te vagy az én szüleim is.
2012. nov. 2. 15:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!