Európáról nem is beszélve. Már rég kinőtte magát a világ az ilyen demagóg elmaradott vallásokból mint a kereszténység, csak sajna sok ember intelligenciája megragadt a középkori szinteken.
Én vállalom a melegséggel járó nehézségeket, de azt ugyan nem fogadom el, hogy az ilyen fanatikus elmebajosok akarjanak kioktatni. Csodálkozol, hogy ilyen szövegre amit benyomtál ilyen választ kapsz?
Mit szólsz bele mások életébe mi? Kit akarsz te megváltatni? Kinek képzeled magad te? Senkiházi.
2012. nov. 1. 16:14
23/40 anonim válasza:
Nyugodtan pontozzatok hívőkéim, nekem marad igazam.
Ha meg ilyen stílusban magyaráz ne csodálkozzatok, hogy ugyanúgy kap vissza.
2012. nov. 1. 17:00
24/40 anonim válasza:
Kedves 37%-os
A te keresztény Istened azt mondja ki hogy hirdess gyűlöletet? :D
Röhejesek ezek a begyöpösödött szentfazekak.
Am a buddhizmus tényleg nem veti meg, igazából az ő vallásuk nem is definiálja a bűnt.
2012. nov. 1. 17:48
25/40 anonim válasza:
A wicca vallás elfogadja.
Az ateista világnézet (nem vallás!) szerint egyenrangúnak kellene lennie a heteroszexualtással.
2012. nov. 1. 18:51
26/40 anonim válasza:
Nem mert ez az egész egy nagy mese...
2012. nov. 1. 21:47
27/40 anonim válasza:
[link] Egy keresztény-meleg közösség Magyarországon a Mozaik Közösség.
2012. nov. 1. 23:06
28/40 anonim válasza:
Egy egyszeru kerdes volt felteve,es mindenki a sajat megyozodese alapjan valaszolt,miert kell ezert felhaborodni kedves valaszolok tobbsege?Vagy nem tudjatok azt elfogadni,hogy a mindenhato Isten szemeben ez bun?Hat barmit is tesztek ez nem fog valtozni,Isten velemenye ugyanaz marad orokke,ezt nem muszaj elfogadni,de ha tolem megkerdik,hogy a homoszexualitas bun e vagy nem akkor teljes meggyozodessel fogom azt mondani,hogy igen Isten elott ez bun,akkor is ha egyesek reakcio erre nem a legmegfelelobb,es en senkire sem akarom ezt raeroltetni,csak nekem ez a velemenyem.
2012. nov. 1. 23:13
29/40 anonim válasza:
De te meg azt fogadd el, hogy csak azért mert ti hisztek benne és az ő normái szerint éltek, mi nem fogunk se hinni se behódolni neki.
2012. nov. 1. 23:29
30/40 anonim válasza:
En elfogadom es nem is eroltetem senkire a velemenyem,de nem fogom soha azt mondani,hogy a homoszexualitas nem bun,es nagyon sajnalom ha mar kereszteny nev alatt is vannak olyan kozossegek ahol ezt a bibliai igazsagot elferditik,gondolok itt arra a linkre amit az egyik hozzaszolo linkelt be,nagyon sajnalom,hogy Isten neveben ezt teszik,de ez nem gyulolte reszemrol,hanem sajnalat es azt kivanom,hogy barcsak Isten Szellemme felfedne az igazsagot elottuk,mert az ilyen dolgok szegyent hoznak Isten nevere,legalabb az Isten nepe kozott ne legyenek ilyen tevuton jarok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!