Mely vallások fogadják el a homoszexualitást?
Szerintem egyik vallásban sem.
Az ateisták meg azért elfogadóbbak a homoszexuálisok iránt, mert látják, hogy nem ártottak senkinek azzal, hogy az azonos neműekhez vonzódnak, és nincs mögöttük az istenük, aki minden ok nélkül szítaná a gyűlöletet.
A hinduk és a sátánisták nem foglalkoznak a témával, vagy abszolút elfogadják a melegeket?
Nem tudtam, hogy a buddhizmusban lehet szó melegségről. Azt hittem, hogy ők semmilyen szexet vagy élvezetet nem támogatnak.
A második kérdés nem provokáció. Talán kicsit külyén fogalmaztam meg.
De a melegek nem automatikusan ateisták? Nem azért lesz valaki ateista, mert a vallások nem támogatják a melegséget?
Habár igaz, sok hetero ateista van. Inkább arra akartam utalni, hogy abszolút elfogadott-e náluk ez a dolog.
Ha nem, akkor miért nem? Hisz senki sem tiltja, vagy igen?
A fene sem érti ezt már.
Akkor most ha hindu leszek, nyugodtan össszeházasodhatok egy nővel, ha nő vagyok? Ez teljesen normális?
Senki nem szólhat ezért? És ha szólnak, akkor az bűncselekmény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!