Szerintetek erre mikor fogok választ kapni?
Két nappal ezelőtt írtam egy levelet az ÉRTEM egyesületnek de nem nagyon akarnak válaszolni.
"Tisztelt ÉRTEM!
Önnöknek, akkor mi a hivatalos állásfoglalása a Föld korával kapcsolatban?
Ennek a videónak a leírásában az van írva, hogy "A fajok alapvetően nem változtak az évmilliók során":
http://www.youtube.com/watch?v=mLXhSvf4dkA
Ez azért érdekes mert a videóban szereplő Wilder Smith a fiatal föld kreacionizmus mellett érvelt míg élt, úgy mint az önök elnökségi tagja Jeszenszky Ferenc is.
Ők úgy gondolják, hogy a Föld csak néhány ezer éves.
Megtisztelő válaszukat előre is köszönöm."
Azért érdekes a Föld kora mert Jeszenszky szerint a bolygónk néhány ezer éves, a krisnások viszont(Tasi István) elismerik, hogy a Föld több millió éves.
T.Kérdező!
A föld teremtése 6 nap a Biblia szerint. De az a szó, amit /napnak/ forditottak, az eredeti héber szövegben másra is utal, ugymint /hosszabb időszakokra, korszakokra is/. Tehát a föld maga akár több milliárd, több millió éves is lehet. Igy a Biblia egyáltalán nem mond ellent a tudományos meghatározásnak, hogy a föld ilyen idős is lehet. A teremtett élet, az ami rövidebb jóval mint a tudósok gondolják.
Igen, a fajok esetében, azok nem változtak. Ahogy Isten megmondta, minden a maga neme szerint szaporodik. Az ősállatokkal foglalkozó tudósok mai napig nem találtak egyetlen olyan fossziliát sem, amely éppen átmenet lett volna egyik fajból a másikba. Igaz, keresztezték a lovat a szamárral. Ebből lett az öszvér, de az már képtelen a szaporodásra. De ez is csak ugy volt lehetséges, hogy a fajtán belül /ló fajták/ próbáltak létrehozni egy uj fajt. De az is csak a lovak családjába tartozik. Próbáltak laboratóriumi körülmények között uj fajt létrehozni /muslicákkal/, de a mutáns egyedek torzan jöttek a világra, de akkor is csak muslica volt, nem alakult át más fajjá.
A mutáció soha nem hozott létre jobbat, hanem csak rosszabbat, beteget, életképtelent.
Ha kérdésed lenne, irj nyugodtan. Üdv:Judit!
"A mutáció soha nem hozott létre jobbat, hanem csak rosszabbat, beteget, életképtelent."
A baktériumok valahogy mégis egyre ellenállóbbak az antibiotikumokkal szemben.
"Az õsállatokkal foglalkozó tudósok mai napig nem találtak egyetlen olyan fossziliát sem"
Ez hazugság.
T.5/7-es!
Csak kiigazitásként. A beirásomat a fossziliákról - márhogy nem találtak olyant, ami igazolná az egyik fajból való átmenetet a másikba - nem a magam elképzelése alapján irtam, hanem a TV Nat.Geo müsorában néztem meg az erről szóló filmet. Vizsgálták a különböző korokból származó fossziliákat, ugymint Jurakor, Krétakor, stb.. és a tudósok véleménye volt a fenti megjegyzésem.
Üdvözlettel: Judit!
Molnár Sándorné!
Szerinted mi a faj fogalma?
Mivel határoznád meg?
Judit!
Nem válaszoltál a baktériumos hozzászólásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!