Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Szerintetek erre mikor fogok...

Szerintetek erre mikor fogok választ kapni?

Figyelt kérdés

Két nappal ezelőtt írtam egy levelet az ÉRTEM egyesületnek de nem nagyon akarnak válaszolni.

"Tisztelt ÉRTEM!

Önnöknek, akkor mi a hivatalos állásfoglalása a Föld korával kapcsolatban?

Ennek a videónak a leírásában az van írva, hogy "A fajok alapvetően nem változtak az évmilliók során":

http://www.youtube.com/watch?v=mLXhSvf4dkA

Ez azért érdekes mert a videóban szereplő Wilder Smith a fiatal föld kreacionizmus mellett érvelt míg élt, úgy mint az önök elnökségi tagja Jeszenszky Ferenc is.

Ők úgy gondolják, hogy a Föld csak néhány ezer éves.

Megtisztelő válaszukat előre is köszönöm."

Azért érdekes a Föld kora mert Jeszenszky szerint a bolygónk néhány ezer éves, a krisnások viszont(Tasi István) elismerik, hogy a Föld több millió éves.

2012. okt. 10. 16:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nem a mi dolgunk ismerni az időpontot:D
2012. okt. 10. 16:45
 2/16 A kérdező kommentje:
Reménykedte, hogy vannak itt értem tagok/szimpatizánsok.:)
2012. okt. 10. 18:54
 3/16 Molnár Sándorné ***** válasza:

T.Kérdező!

A föld teremtése 6 nap a Biblia szerint. De az a szó, amit /napnak/ forditottak, az eredeti héber szövegben másra is utal, ugymint /hosszabb időszakokra, korszakokra is/. Tehát a föld maga akár több milliárd, több millió éves is lehet. Igy a Biblia egyáltalán nem mond ellent a tudományos meghatározásnak, hogy a föld ilyen idős is lehet. A teremtett élet, az ami rövidebb jóval mint a tudósok gondolják.

Igen, a fajok esetében, azok nem változtak. Ahogy Isten megmondta, minden a maga neme szerint szaporodik. Az ősállatokkal foglalkozó tudósok mai napig nem találtak egyetlen olyan fossziliát sem, amely éppen átmenet lett volna egyik fajból a másikba. Igaz, keresztezték a lovat a szamárral. Ebből lett az öszvér, de az már képtelen a szaporodásra. De ez is csak ugy volt lehetséges, hogy a fajtán belül /ló fajták/ próbáltak létrehozni egy uj fajt. De az is csak a lovak családjába tartozik. Próbáltak laboratóriumi körülmények között uj fajt létrehozni /muslicákkal/, de a mutáns egyedek torzan jöttek a világra, de akkor is csak muslica volt, nem alakult át más fajjá.

A mutáció soha nem hozott létre jobbat, hanem csak rosszabbat, beteget, életképtelent.

Ha kérdésed lenne, irj nyugodtan. Üdv:Judit!

2012. okt. 11. 09:52
 4/16 anonim ***** válasza:

"A mutáció soha nem hozott létre jobbat, hanem csak rosszabbat, beteget, életképtelent."

A baktériumok valahogy mégis egyre ellenállóbbak az antibiotikumokkal szemben.

2012. okt. 11. 12:00
 5/16 anonim ***** válasza:

"Az õsállatokkal foglalkozó tudósok mai napig nem találtak egyetlen olyan fossziliát sem"

Ez hazugság.

2012. okt. 11. 12:06
 6/16 anonim ***** válasza:
Olvasd el szerintem Tasi István könyveit! Darwin evolúciós elmélete csak egy mese!
2012. okt. 11. 16:17
 7/16 anonim ***** válasza:
Tasi Istvánnak milyen végzettsége is van?
2012. okt. 11. 17:31
 8/16 Molnár Sándorné ***** válasza:

T.5/7-es!

Csak kiigazitásként. A beirásomat a fossziliákról - márhogy nem találtak olyant, ami igazolná az egyik fajból való átmenetet a másikba - nem a magam elképzelése alapján irtam, hanem a TV Nat.Geo müsorában néztem meg az erről szóló filmet. Vizsgálták a különböző korokból származó fossziliákat, ugymint Jurakor, Krétakor, stb.. és a tudósok véleménye volt a fenti megjegyzésem.

Üdvözlettel: Judit!

2012. okt. 11. 18:37
 9/16 anonim ***** válasza:

Molnár Sándorné!

Szerinted mi a faj fogalma?

Mivel határoznád meg?

2012. okt. 11. 21:38
 10/16 anonim ***** válasza:

Judit!

Nem válaszoltál a baktériumos hozzászólásra.

2012. okt. 11. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!