Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » El vesztettem a munka helyem...

El vesztettem a munka helyem most mi tévő legyek? Fogok még valaha munkába menni? Minden honnan azt a választ kapom majd később. Hát föl teszem a kérdést érdemes tovább élnem?

Figyelt kérdés
2012. júl. 11. 15:52
 1/6 anonim válasza:

Mit csinálsz ?

Mihez értesz ?

Beszélsz valamilyen nyelvet ?

Én mindig úgy gondoltam, ha egy ilyen bekövetkezne, és nem találnék sehol semmit, elmennék önkéntesnek Afrikába.

2012. júl. 11. 16:08
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért veszítetted el az állásodat, de hidd el, ha nem lenne munka nélkül érdemes leélni az életet, nem lennének munkanélküliek.

Kicsit keseregd ki magad, majd gondold át mi miért történt, ezután állj talpra és indulj újra munkát keresni.

Lehet hogy még nagyon a hatása alatt vagy de hidd el, az élet megy tovább, és egyszer minden elmúlik, nem csak a jó, de a rossz is. :-)

2012. júl. 11. 16:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló ötletén eszembe jutott nekem is egy lehetősség, az Eu-ban vállalj 1 éves önkéntességet, ott megtanulhatod az adott ország nyelvét belekóstolhatsz az ottani életbe, nem kell fizetni az oktatásért, sőt lesz szállásod, élelmed, ha tudsz kint munkát találni még pénzed is, és ha jól sikerül kint is maradhatsz. :-)

"Törj össze, de soha ne add fel! :-)"

2012. júl. 11. 16:13
 4/6 nevem-senki ***** válasza:

Idővel jobb lesz. Bennem is még fortyognak az indulatok, de az apàtiából kezdek kilábalni.

Az afrikai önkéntes munka nem olyan egyszerű dolog..., kb. 1,5 millió forint kell hozzá.

2012. júl. 12. 09:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem szabad csak egy munkakörre orientálódni, az a jó ha az ember több lábon áll és nem másnak termel hanem magának. A sok multi cég ahová sokan beállnak melózni diplomával, illetve diploma nélkül nem érnek semmit. Egy vállalkozó sokkal jobban keres mint egy multis dolgozó, kevesebb stresszel kell megküzdenie, nincs a fejében az hogy bármikor kirúghatják, vagy kemény munkája ellenére eg kevésbé szimpatikus és jó kollégát léptetnek elő. Ha az ember tud ésszerű, reális munkához fogni akkor minden rendben. Ismerek egyébként olyat akinek a saját vállalkozása ment csődbe, de az az ember egy duhaj barom volt, nem is érdekelte. Saját csapdájába esett, pedig bármikor folytathatta volna és felemelkedhetett volna ha lenne elég akaratereje.

Úgyhogy javaslom ha komolyan dolgozni akarsz és pénzt keresni akkor vagy válts munkakört, vagy próbálj meg azzal a munkaköröddel máshová menni, a későbbiekben pedig stabilizálni a kereseted egy másik munkával. Sok sikert!

2012. aug. 25. 15:11
 6/6 anonim ***** válasza:
A regionális munkaügyi központok szoktak indítani ingyenes OKJ-s tanfolyamokat, képzéseket, érdemes utánanézni, hátha tudnak kínálni valami értelmes lehetőséget. Minél sokoldalúbb és rugalmasabb valaki, annál könnyebben boldogul a munkaerőpiacon.
2012. szept. 4. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!