Jezus volt az Antikrisztus?
Először van az antikommunista kiáltvány, mielőtt marx megszületett volna? Először van ellenreformáció, mielőtt reformáció lett volna? Ellenpápát a meglévő pápa helyett választottak, nem egy eljövendő helyett.
Barátom, nem lehet ellene menni annak, ami még nincs is.
Honnan tudod, hogy mit takar az antikrisztus jelző? Miután ez a fogalom a Bibliában szerepel, logikus, hogy a magyarázatot is onnan leljük.
1Jn 2,22 Ki a hazug, ha nem az, a ki tagadja
hogy a Jézus a Krisztus? Ez az
antikrisztus, a ki tagadja az Atyát
és a Fiút.
Szerintem ilyet Jézus nehezen tehetett. Sőt, ha elolvasnád János levelét rájönnél, hogy az antikrisztus nem egy személy.
Ha nem haragszol, az elsőre adott válaszod elég ingatag talajon áll. Mondhatni nulla.
Tehát, válaszolj légyszi a második kérdésre is, milyen antikrisztusi cselekedetet tett Jézus?
"Mindegy ,itt nem a Biblia lenyeg.Mondjuk Isten egy konyvben irta le a dolgokat vicces.Ennyi erovel a barlangra is felrajzolhatta volna..."
Látszik, hogy nem vagy tájékozódott. Nem Isten írta "a könyvet", de Istentől ered. De még van ilyen is: [link]
A kérdésedre válaszolva: Ha Jézus antikrisztus volt akkor miért voltak háborúk halála óta? Hol van a jó uralkodása? A te gondolataid, hogy Jézus antikrisztus az csak kitalációk, badarságok.
Jezus volt az Antikrisztus?
-a zsidók szemszögéből igen ( az elrejtettet a napvilágra hozta )
nagyon sokat gondolkoztam már ezen a kérdésen,
úgy gondolom Jézus a pozitív alakok egyike lehetett,
akit (később) a megszokott módszerekkel igyekeztek negatívvá tenni
"szeresd úgy, hogy közben megutálod" - módszer
el kell mondanom, hogy szerintem a "Jézus-alak" szájába adott INFORMÁCIÓk közül
még ma is nagyon sok világít és FÉNYlik
( talán csalinak tették be a könyvbe? bizonyos módosításokkal pl. "Krisztussá" tétel...
a Krisztus lényegileg semmi mást nem jelent, mint a zsidó istent...
látszólag Jézust imádják, de valójában a zsidók istenét imádják,
aki max. a "választottaival" van ellentmondásosan "jó" viszonyban)
a Bibliában nagyon sok bölcsesség van, de nagyon sok benne a csapda is
a júdaizálással még bonyolultabb és trükkösebb lett
a régi zsidó isten ADONÁJ volt Adón-Ájin : az emberben lakó halhatatlan NAP-Lélek
hol van már az az idő? testben és vérben hisznek... a saját képükre formált alakokat képzelik istennek
ezért veretnek
Kedves kérdező!
Jézus senkit sem nevet ki .Sőt ha tudnád mennyire fáj neki hogy nem hisznek benne,és mennyien elvesznek -e miatt....Én már éreztem tőle egy kis részét a fájdalmának de úgyis azt hittem bele halok....
(K.Gy)
nem zárható ki hogy csalinak tették bele az tömegesen elhitt könyvbe
a Bibliát valójában azért írták, hogy elvegyék vele a népek erejét, megöljék a lelküket, megfosszák őket valós identitásuktól, a hagyományaiktól, amikben hittek, amiket mélyen átéltek és amelyek VALÓS TAPASZTALÁSt nyújtottak nekik
az ősök kultusza és az ősökkel való eleven kapcsolat helyett kaptak
"bölcsek" által kitalált (vámpír)istent
az antik hagyományt ölték meg a Bibliával, ami nem egyéb, mint egy ellenhagyomány
(=csak egy kisebbség érdekeit szolgálja, a többieknek csak beadják erőszakkal és folyamatos ismétlésekkel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!