Jezus volt az Antikrisztus?
Jahm, oke :D. Koszonom, ez a valasz kielegito volt szamomra. Na de ha mar annyira kepben vagy a Bibliabol (mar amennyire), akkor kerlek magyarazd meg, hogy milyen Antikrisztusi tortenesekkel talalkoztal Jezus szemelyevel kapcsolatban a Bibliaban.
2012. okt. 4. 22:46
12/69 A kérdező kommentje:
Na szoval a Bibliaban leirtakat a jovore vetitik ki(profeciak meg jelenesek stb.) tevesen, pedig megtortent dolgokat ir le.Olyanra varakozni ami mar megtortent meg mar mekkora szivas? Vagy a masik lehetoseg olyanra varni ami egyaltalan nem tuti h megtortenhet? Most arra mi a garancia h egy konyv Istentol van?Sok okostojas leirta a dolgait, amit ugy gondolt mekkora kiralysag, aztan h hitelesebb legyen , egyenesen az egekbol szarmaztattak.A sok birka meg bevette , mert maguktol ami a konyvbe le van irva ok keptelenek voltak, olyan termeszetfelettinek tunik.Meg hat nem mindenkinek lehetett nagy fantaziaja.Most belegondolok, egyszeru foldmuvelo ember egy faluban leelte az eletet meg az o szulei es a tobbi...hat nem sok fantaziaja lehetett.
Ha en nem tudom mi az integralas valakit latok integralni, en tok hulye vagyok hozza, alap h felnezek az illetore...pedig ugyanolyan ember mint en.most csak hoztam egy hulye peldat.
Lehet en vagyok hulye, de fogalmam sincs miket hordasz itt ossze....
2012. okt. 4. 22:55
14/69 A kérdező kommentje:
miert ne barlangra? ha abbol indulok ki h Isten az emberiseg ertelmi szintjehez igazitotta a tanitasait, oke lehet a barlangrajz koraban meg nem voltak az emberek keszen,(most minden amit irok csupan feltetelezesek), de ami azt illeti szerintem tegyuk fel a kozepkorban se voltak valami fejlett ertelmi szinten.akkor miert nem most adja fel a felvilagositast, mondjuk csinal egy weblapot...|Teremteseim itt a tanitas, aztan eszerint eljetek.Szerintem Isten nem konyv meg ilyen marhasagok formajaban adja az emberek tudtara az egyetemes szabalyokat.Az mar belenk van kodolva, es nem kell hozza semmilyen konyv.Mindenki szepen elvonul magaba , gondolkozna , elmelkedne, megtanulna az onkritikat es olalla mar Istennek tetszo eletet is elne.Minek ehhez konyv meg vallas, na meg Jezus Kristzus mese.Vagy oke masik lehetoseg Isten nem volt turelmes , vagy ugy gondolta meg eleg hulyek hogy maguktol rajojjenek de eleg okosak ahhoz h amit tudnak rossz celokra hasznaljak fel.De konyorgom mar nem a Krisztusi korban vagyunk! ami azt jelenti fejlodunk es mar nem itt kellene tartania az emberisegnek h konyvek kellenek a lelki fejlodeshez.Szerintem le vgayunk maradva, Isten tulmeretezte az agyi kapacitasunkat.:(
15/69 A kérdező kommentje:
Nem Te ertelmesnek tunsz, csak mint irtam nem tudom megfogalmazni mindenki szamra erthetoen amiken gondolkozok es sajnos szerintem ha valaki az en fejemmel gondolkozna ugyanugy kuszkodne a fogalmazassal.ajjjj, szenvedek!!!
Mindjárt elolvasom, hogy miket hordtál itt össze.
A zsidók nem olyat várnak, ami már megtörtént, hanem olyat, ami szerintük még nem. Szóval erről ennyit.
2012. okt. 4. 23:07
Ertem en, hogy nagyjabol mire akarsz celozni. Semmi gond, ha nem tudod vilagosabban megfogalmazni. Csak azt nem ertem, hogy mire alapozod azt, hogy Jezus lett volna az Antikrisztus.
A zsidok pedig meg mindig varjak a Messiast.
2012. okt. 4. 23:11
18/69 A kérdező kommentje:
ok a zsidok.De mi van a aki hisz Jezusban.Meg honnan veszik hogy egyaltalan jonnie kell valaminek.Miert kivulrol varjak az emberek a megvaltast?En azt hiszem tudom mi a hiba a emberek hozzaallasaban, kivulrol varjak a segitseget, mint a sult galambot, a felelossegtol es ilyenektol irtoznak mint a macska a viztol.Mar a Jezusos mese megosztja a nepet , sot mar vallasok is fakuloban.Jon az ezos vilagvege sablon.M<ikor jonnek mar ra az emberek hogy nem kintrol kell varni a mannat , hanem meg kell dolgozni erte!?
19/69 A kérdező kommentje:
En tudok masok fejevel is gondolkozni...ezert zavaros az irasom, tudom.De azert koszi h vegigbogarasztad.:)
20/69 A kérdező kommentje:
a lenyeg hogy mindegy h egy ember az Istentol vagy a Satantol szarmaztatja magat.Hazugsag.Isten nem kuldd le senkit es valoszinuleg nem is fog.Aki kijelentette hogy Jezus volt, egy szelhamos volt.a szelhamosok pedig nem Istent szolgaljak, hanem a sajat onos erdekeiket.Ezt nevezhetjuk Antikrisztusnak.Az en fogalmaim szerint.
Kapcsolódó kérdések: