Tiszta embernek tűnik, vajon igazat mond? "Karaul táltos". Video lent:
Nagyon kíváncsi vagyok jó ember ismerők és intelligens emberek véleményére...
http://www.youtube.com/watch?v=5EPoTZSpfzg
Attól, hogy valaki őszintének vagy tisztának tűnik, még közel sem biztos, hogy igazat mond. Ronda egy hasonlat lesz, de az elmegyógyintézetekben is sokan őszintén meg vannak győződve arról, hogy ők Napóleon vagy Caesar...
Továbbá az igazság egy érdekes dolog, amit kutatunk, és kis részeket meg is találunk belőle. Így amit ez az ember mond, lehet, hogy sok igazságrészletet tartalmaz (a történelmi adatokra gondolok, a szokásokra, a hitvilágra), nekem fogalmam sincs; de ettől függetlenül én nem voksolnék az ősi magyar hitre, annak követésére, gyakorlására stb., mivel meggyőződésem szerint ez az egész max. egy többé-kevésbé hiteles történelmi tény lehet, semmi több.
Üdv. :)
Erre mondja Jézus azt a szent írásban, hogy "sokan jönnek az Én nevemben..."
Jézus elismeri, hogy lesznek ilyenek, de ez nem egyezik azzal amit az Atya kér az emberektől.
Az Istennek bemutatott imádat nem ebből áll.
Zsömle/lány
Hagyományőrző , rossz úton halad....
(K.Gy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!