Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A hollywood-i színészek mind...

A hollywood-i színészek mind lepaktáltak az ördöggel, hogy odajuthassanak, ahol vannak? Van helye tiszta embernek abban a világban, meg úgy általában a filmiparban?

Figyelt kérdés
2012. máj. 16. 22:41
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
79%

Igen, az ember kizárólag akkor lehet sikeres, ha eladja a lelkét a Sátánnak.

Ebből következik, hogy mindenki, aki többet ért el nálad az életben csakis rossz ember lehet.

Szóval megnyugodhatsz, neked csupán azért nem repült még a sült galamb a szádba, mert Istennek tetsző életet élsz.

2012. máj. 16. 22:50
 2/30 yossarian44 ***** válasza:
Először definiáld, hogy mi az a "tiszta ember"?
2012. máj. 16. 22:56
 3/30 A kérdező kommentje:

Elsőnek: félreértesz, itt nem az a kérdés, hogy sikeres-e vagy sem, hanem az, hogy milyen területen! Nincs okom senkire irigykedni, csak kíváncsi vagyok a dolgok működésére. :)

Második: jó a kérdés, nehéz lenne úgy definiálni, hogy ne legyen benne hiba, de igazad van, ahhoz, hogy dolgozhassunk egy fogalommal, meg kell határozni pontosan, mit is értünk alatta. Hogy valami "tisza"-e, az nálam csak megérzés kérdése, de majd gondolkodom, hogyan lehetne ezt megfogalmazni.

2012. máj. 16. 23:07
 4/30 A kérdező kommentje:
Egyébként egyrészt nem csak a sikeres hollywood-i színészekről szól a kérdés (ez a jelző nem szerepelt a kérdésben), másrészt a sikeresség nem feltétlenül a hírnév és a pénz, csak a félreértések és szándékos félremagyarázások elkerülése végett. :)
2012. máj. 16. 23:09
 5/30 anonim ***** válasza:

Én nemrég láttam egy koreai zenei videót, amiben mindenféle sátánista jelet próbáltak felmutatni, majd kifejtették, hogy a koreai zenei világ összes énekese a Sátánnal szövetkezett, hogy sikeresek legyenek. De hogy ne csak Ázsiát osszák, példaként amerikai énekeseket is hoztak, és őket is bevádolták.

Természetesen egyik sem szövetkezett az ördöggel. Azért kell tehetség ahhoz, hogy valaki kapós legyen, de ugyanígy egy kellemes arc is. És az sem elhanyagolható tényező, hogy milyen filmben játszanak. Lehet valaki nagyon tehetséges, ha csak kisfilmekben szerepeltetik, és kevésbé jó, de a legnagyobbakként számon tartottakban szerepel.

2012. máj. 16. 23:28
 6/30 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Nagyon helyesn itéled meg a kérdést, és nagyon jol vezeted le az eszmefuttatásodat erről a témáról! Én talán annyit szólnék hozzá, de válasznak is beillik, hogy ezeket az embereket, a sok sok ember /rajongo, , bálványimádó szellemileg, és kultúrában eltorzult elméjú/ tette azzá amilyenek lettek /sikerről itt talán nem beszélnék, mert meg sem közelíti ezt a fogalmat/ Régen is voltak filmcsillagok, akiket ma sem felejt el még a rájuk következő három négy generáció sem, és nem azért voltak filmcsillagok mert, elmétlen buta semmitmondó, egykaptafára készült szerepeket játszottak, amiben minden bene volt, de ez az embert tiporló gyalázatos fizikai agresszió nem! Na ezért voltak ők valakik, és ezért senkik a mostani "sztááárok" akik úgyszintén butítják az emberiséget, az ő szerepüket megíró, elmeronggyant rendezők, producerek, stb. naplopók hoznak össze!!! Hát remélem érted! Ergo: annak siker csak amit ezek csinálnak, aki saját mag olyan elmerongyannt, mint amelyik témájú fil rajongója, mely ugye velejár a benneszereplő szinész bálványozásával is! Ezért van az, hogy kegyetlenül megfizeik őket a további barbárok, hogy még tovább barbákodjanak, és barbárrá tegyék az embereket! MÁR AKIT LEHET. Én így gondolom.

2012. máj. 16. 23:39
 7/30 anonim ***** válasza:
Igen, mind lepaktáltak. Mondj eL 10 miatyánkot vagy a pokolra jutsz te is, mert nézed a TV-ben az ÖRDÖG MŰVÉT!!!!
2012. máj. 16. 23:48
 8/30 anonim ***** válasza:
hát remélem nem mind, de nagy részük gondolom igen. angelina jolie szerintem biztos nem tiszta :D
2012. máj. 16. 23:55
 9/30 anonim ***** válasza:

Angelina Jolie nem adta el magát az ördögnek! Ő maga egy igéző démon.

Szerintem előtte még a Sátán is térdre ereszkedik!

2012. máj. 17. 00:26
 10/30 anonim ***** válasza:
nem, nem paktáltak le az ördöggel
2012. máj. 17. 02:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!