Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ha Istentől származik a...

Ha Istentől származik a természet rendje (szaporodás, biológiai késztetés) akkor, hogy hihetik el a vallásosok, hogy Isten rendelte el a házasságot, meg, hogy előtte nem szabad szexelni?

Figyelt kérdés
Szerintem ez csak egy emberi,egyházi kitaláció.
2012. szept. 15. 18:03
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
A te életed nem sablon! Nem mindenki olyan gyagyás mint te. Nekem boldog életem van. Te imádkozz a saját istenedhez én imádkozom az enyémhez. Na pápá pára!
2012. szept. 21. 15:06
 32/35 anonim ***** válasza:
ha nekem írtad előző-- akkor jó ha tudod, én senkihez nem imádkozom.
2012. szept. 21. 19:11
 33/35 anonim ***** válasza:

kérdező a paráznaság nem házasságtörést jelent. Parázna lehet bárki, mostani jelentése k..va - a fűvel-fával-mindenkivel kikezd típus.mint ahogy lehet valaki szoknyavadász vagy épp st..ci= férfi ku.va, mert pénzért adja magát fűnek- fának.

A korunk erkölcsét illetve szavait, értelmét nem lehet teljesen azonosítani az antik korszakok szokásaival -- ez olyasmi, mint amikor azt mondta 2000 évvel ezelőtt egy zsidó, hogy a só taposni való és kidobták az utcára-- ma kevesen értenék, mit is jelent mert ma nincs ilyesmi.

A mai világban 18 és 20 felett szűznek lenni, ritkaság és őszintén? Nem egészséges dolog. A testnek épp úgy meg kell kapnia amire szüksége van, mint a léleknek. Hosszú távon ártalmas a fantáziálgatás és magadhoz nyúlás" is a maszturbálás más szóval. ezt mint végzett, intenzív és szakápoló írom-- ideggyógyászati- neurológiai-elme szakismeretem van.

A szép Margit szigetünk -- egy király leányáról kapta a nevét-- aki beleőrült a szüzességi fogadalmába!!

2012. szept. 21. 19:27
 34/35 anonim ***** válasza:

30/ Én forduljak orvoshoz? Tudod te mennyi depressziós nő volt csak a házasságon belüli szexualitás abnormis volta miatt? S ma is mennyi van aki fél kilépni a házasságból?

Én tudom mert neurológián és pszichiátrián dolgoztam. Ha neked a házasságod megfelelő a párod hozzád való akkor annak örülnöd kell. de nagyon sok olyan házasság köttetett régen amikor a szüzesség volt a fontos, amiben a férfi a házaséletben már egy orangutánná vált, erőszakossá agresszíva uralkodott a párján

-- vagy szexuális téren volt csapnivalóan önző, vagy épp durván abnormális. A válás nem volt úgy divatban csak a 20 század második felétől vált szokássá-- de addig nagyon sok nő ment tönkre a rossz házasság miatt

-- ami egyébként ma is jelen van ha a nőből ki lett verve minden önbizalom és helyette a félelem lett plántálva. Régen nem avatkoztak bele a családon belüli erőszakba-- remélhetőleg a jövőben szigorú törvénnyel fogják sújtani az ilyen állatokat.

Az én első férjem egy állat volt, még terhesen is vert és rugdosott, de az apja is ilyen volt, (anyósom nem volt) és csak amikor házasok voltunk derült ki hogy még van két nővére is. Akkor kértem az orángutántól, menjünk el keressük meg a nővéreidet-- Elmentünk és kiderült hogy azért hagyták fiatal lányokként ott a családjukat, mert gyermekkoruktól kezdve molesztálta és verte őket az apjuk.

De a nyomorultja a végén csak börtönben pusztult el. Az orangután pedig elitta a gyomrát és máját, mint hallottam.

Az hogy szüzen kell házasságot kötni azt az ember találta ki főleg a férfiak mert önbizalom hiányban szenvedtek vagy épp önzőek voltak,- csak az enyém lehet az a nő jelszóval, ezért volt tilos a válás is ne hogy kiderülhessen az hogy alkalmatlan az a pasi még a párkapcsolatra is

2012. szept. 23. 08:35
 35/35 anonim ***** válasza:
Kit érdekelsz? Maradj már nyugton! Hát tőled csak menekülni lehetne egy házasságból-.- A hülyeségeid nem érdekelnek nem veszed észre? Amióta rád szóltam, hogy ne ne hurogj le mást azóta engem szekálsz, mert nem vagyok neked szimpi. Menj aludni és tartsd magadba a zagyvaságaid mami, mert engem nem érdekel!
2012. szept. 23. 10:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!