Miért kell Istent szolgálni?
Bár nem a 18-as vagyok, de hogy mi a bűnünk, azt szívesen megmondom neked: Isten akaratával ellentétesen cselekszünk. Te is, én is.
A Jézusba vetett hit reményt ad.
Istent nem kell szolgálni, Isten nem egy valaki, kinek mi szolgái lennénk. Nem, mi nem szolgái vagyunk hanem fejleményei, mint a fának levelei, vele azonos, szerves részei.
Most úgy látszik, hogy úgy az ateista mint a vallásos ember képtelen elfogadni, hogy Isten és az ember egy és oszthatatlan; hogy az embert semmiképpen se lehet elkülöníteni istentől. Az ateista szerint nincs Isten, míg a vallásos ember inkább örökre elkárhozik, minthogy elismerné isteni kilétét a Krisztust önmagában és azt hozná kifejezésre.
Szerintem egyik vallásnak sincs sok értelme... Csak józan ésszel kéne élni az életet nem a tündérmesékben hinni...
Tudás legnagyobb ellensége nem a tudatlanság hanem a tudás illúziója... [link]
Minek szolgáld ha nem létezik!?
Lényegében ezt a baromságot valamelyik idióta találta ki, többi marha meg elhitte!
Ne szolgálj senkit sem, fõleg nem egy olyas valakit aki nem is létezik!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!