Miért kell Istent szolgálni?
Talán még annyit, hogy nem azért "kell" Őt "szolgálni" mert ránk van szorulva.
Hanem a Sátán felvetett állítása miatt kell állást foglalni, hogy kinek van igaza.
Sátánnak, vagy a teremtőnek?
Ez miatt használjuk a "kell,vagy muszáj" szavakat.
Csak egy idézet hogy ebben az esetben nincs semlegesség.
(Máté 12:30) 30 Aki nincs az én oldalamon, ellenem van, és aki nem gyűjt velem, szétszór.
Zsömle/lány
gyanítom, hogy sátán és a teremtő puszipajtások: együtt szívatják azokat, akiket lehet, látszólag harcban állnak, de (végül is) mindketten jót kaszálnak :-)
két született politikus: isten és a sátán
13/14: azt azért nem mondanám :-)
14/14: minden út „Rómába“ vezet, miért kellene az egót megfeszíteni? az ego magva: isten
miért kellene istent szolgálni? szolgákban gyönyörködik vagy szabad emberekben???
-mi történt az emberiséggel?
-egyszerűen bedőlt a „rábeszélőgépnek“
az emberiséggel mindíg ez történik ... mindíg bedől a mások által üzemeltetett „rábeszélőgépnek“
-mi a titok?
-az, hogy a valós történelmet leplezik el (!!!)
ez az egésznek a lényege (!!!) ezt mondja Súr
a szentiratokban a bolygó (és kb. a naprendszer) valós történelme van úgy elforgatva, átalakítva, egymásnak ellentmondó vallásoknak álcázva
egy a lényeg tisztelt emberiség!
valakik nagyon azt akarják (már ősi idők óda), hogy ne ismerhessétek meg a saját történelmeteket (!!!)
kaptok mindenfélét, de az igazságot azt nem kapjátok meg (mert az szabaddá tenne benneteket)
szólottam Súr
18/18 :
mondd már el nekem, hogy mi a bűnöd (bűnünk) ? , mit követtél (követtünk) el ?
a saját fejeddel gondolkozz, ne másokéval!
ne kívülről belédhelyezett programok aktiválódjanak benned, hanem kezdj el (végre) a saját fejeddel gondolkozni!
...vagy ez bűn?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!