Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Csoportos átkozódást folytat...

Pietrosol kérdése:

Csoportos átkozódást folytat a Hit Gyülekezete, hogy a kilépő tagok szenvedjenek?

Figyelt kérdés

Imakommandó,maffiamódszerek?

http://www.youtube.com/watch? V=Oruf83x2oj4&feature=relmfu

http://www.youtube.com/watch? V=RCYibeY88EE&feature=relmfu

Van valakinek hasonló tapasztalata?

2012. aug. 8. 08:16
1 2 3 4 5 6
 41/57 Salx Narval ***** válasza:
Kedves utolsó, te mire reagáltál? Lehet, hogy csak én bénázok, de én nem találtam azt a videót amiről írsz.
2012. aug. 13. 04:22
 42/57 anonim ***** válasza:

Kedves 41-es válaszoló.

A kérdező belinkelt két videót, és abból a másodikat néztem meg, mert az első nem érint engem.

A második egy esetet mutat be egy tanú családról, illetve azon belül egy lányról aki számomra érthetetlen módon nagy butaságot csinált.

Ha emberi szemszögből nézzük,

s ha velem történt volna meg, akkor Én megmaradtam volna a fiú mellett, ha már voltam annyira buta, hogy elhagyom a szülői házat, elhagyom a hitemet mert úgy érzem a szüleim nem szeretnek.(Ami persze csak úgy tűnik)

Mert számomra az tűnt ki, hogy ez a fiú nagyon szerette ezt a lányt, de a lány a paráználkodás után még a fiút is elhagyta.

Ezért zavaros az egész.

2012. aug. 13. 20:54
 43/57 Andizsuzsi ***** válasza:

Kedves utolsó!

Te nagyon el vagy tévedve. A kérdező által belinkelt 2 videó tulajdonképpen 1, két részre osztva, mindekettő Hit Gyülekezetes emberről szól, és sehol sincs szó benne elhagyott fiúról. Vagy rossz helyre írtad a válaszodat, vagy nem tudom, mit néztél.

2012. aug. 14. 12:28
 44/57 Salx Narval ***** válasza:
Én is ezért érdeklődtem, mert nem értettem, hogy miről írt.
2012. aug. 14. 14:31
 45/57 anonim ***** válasza:
Az a legszórakoztatóbb az egészbe, hogy ide is a jehovásoknak van a legtöbb mondanivalója. Ez a 28%-os nem csoda, hogy azt sem tudja hol van. Már teleszemetelte az összes Vallás kérdést 3 évre visszamenőleg...
2012. aug. 14. 14:38
 46/57 anonim ***** válasza:

Hogy te milyen gyáva vagy.

Csak ezért mersz ilyeneket írni, mert a tanuk nem tehetnek olyat amilyet megérdemelnél.

2012. aug. 14. 15:32
 47/57 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

# 36/46!

Ez a gázos történet elég durván hangzik!Kitől származik az információd?

eric one!

Pokémon=reinkarnáció=okkultizmus?A nemi szervek kitakarása a tankönyvekben,szülők megtagadása milyen okkult erőket fékez meg?Igaz Sándor a reiki 2. szintjével nyilván többet tud az energiákról,mint akik előtt ezek létét nem fedi fel,de ez még tőle is sok!Nem hinném,hogy a priori tudás kell egy ilyen jellegű mese hasznosságának megítéléséhez!

Ha pedig tényleg számít az erkölcsös gyermeknevelés,akkor a szülő nem a fogat-fogért elvre és a hasonló ökörségekre tanítja gyermekét!Ezek pedig a te könyvedben szerepelnek eric!Mesélj róla a gyerekednek(ha van vagy lesz) és már el is ültetted az elméjébe az elvet!Ezért okoz nektek is gondot a megbocsátás és ezért követelitek a fejét akár egy 97 éves embernek is!

# 46/46!

Szerintem eltévedtél,kommented nincs összefüggésben a linkelt videóval!

Sebaj!

2012. aug. 15. 14:37
 48/57 Andizsuzsi ***** válasza:

"Ezért okoz nektek is gondot a megbocsátás és ezért követelitek a fejét akár egy 97 éves embernek is! "

Remek, hogy a Hit Gyülekezetétől is el tudtál jutni Csatáryig. Nem baj, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz.

2012. aug. 16. 09:32
 49/57 A kérdező kommentje:
Ezt ismerem,ha úgy kényelmes nincs köze hozzá!
2012. aug. 16. 10:05
 50/57 Andizsuzsi ***** válasza:
Kedves kérdező! Miért, mi köze van egymáshoz a kettőnek?
2012. aug. 16. 10:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!