Csoportos átkozódást folytat a Hit Gyülekezete, hogy a kilépő tagok szenvedjenek?
Imakommandó,maffiamódszerek?
http://www.youtube.com/watch? V=Oruf83x2oj4&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch? V=RCYibeY88EE&feature=relmfu
Van valakinek hasonló tapasztalata?
Kedves 41-es válaszoló.
A kérdező belinkelt két videót, és abból a másodikat néztem meg, mert az első nem érint engem.
A második egy esetet mutat be egy tanú családról, illetve azon belül egy lányról aki számomra érthetetlen módon nagy butaságot csinált.
Ha emberi szemszögből nézzük,
s ha velem történt volna meg, akkor Én megmaradtam volna a fiú mellett, ha már voltam annyira buta, hogy elhagyom a szülői házat, elhagyom a hitemet mert úgy érzem a szüleim nem szeretnek.(Ami persze csak úgy tűnik)
Mert számomra az tűnt ki, hogy ez a fiú nagyon szerette ezt a lányt, de a lány a paráználkodás után még a fiút is elhagyta.
Ezért zavaros az egész.
Kedves utolsó!
Te nagyon el vagy tévedve. A kérdező által belinkelt 2 videó tulajdonképpen 1, két részre osztva, mindekettő Hit Gyülekezetes emberről szól, és sehol sincs szó benne elhagyott fiúról. Vagy rossz helyre írtad a válaszodat, vagy nem tudom, mit néztél.
Hogy te milyen gyáva vagy.
Csak ezért mersz ilyeneket írni, mert a tanuk nem tehetnek olyat amilyet megérdemelnél.
Köszönöm a válaszokat!
# 36/46!
Ez a gázos történet elég durván hangzik!Kitől származik az információd?
eric one!
Pokémon=reinkarnáció=okkultizmus?A nemi szervek kitakarása a tankönyvekben,szülők megtagadása milyen okkult erőket fékez meg?Igaz Sándor a reiki 2. szintjével nyilván többet tud az energiákról,mint akik előtt ezek létét nem fedi fel,de ez még tőle is sok!Nem hinném,hogy a priori tudás kell egy ilyen jellegű mese hasznosságának megítéléséhez!
Ha pedig tényleg számít az erkölcsös gyermeknevelés,akkor a szülő nem a fogat-fogért elvre és a hasonló ökörségekre tanítja gyermekét!Ezek pedig a te könyvedben szerepelnek eric!Mesélj róla a gyerekednek(ha van vagy lesz) és már el is ültetted az elméjébe az elvet!Ezért okoz nektek is gondot a megbocsátás és ezért követelitek a fejét akár egy 97 éves embernek is!
# 46/46!
Szerintem eltévedtél,kommented nincs összefüggésben a linkelt videóval!
Sebaj!
"Ezért okoz nektek is gondot a megbocsátás és ezért követelitek a fejét akár egy 97 éves embernek is! "
Remek, hogy a Hit Gyülekezetétől is el tudtál jutni Csatáryig. Nem baj, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!