Ha Isten uralkodik mindenen, hogyan lehet ellensége a Sátán?
Kérdező.
Nagyon egyszerű.Láttál vagy hallottál te valaha olyan mesét amiben nem volt rossz fiú.Minden mesébe kell egy gonosz karakter mert így a hallgatóság számára sokkal érdekesebb és magával ragadóbb a sztori.
Igen, kék manó, lásd vírusok, t-rexek, háborúk és szelekciók, a két pólus közül az öldöklők... Ezen úton elindulva, akkor ezeket a dolgokat is meséknek veszed?
Téged idézve: "Minden mesébe kell egy gonosz karakter mert így a hallgatóság számára sokkal érdekesebb és magával ragadóbb a sztori."
"Kedves" 71%-os! Egy nagy probléma van a beszámolóddal. Nem több, mint önfejű feneketlen kútból táplált fantazmagóriák, melyek még alapjaiban is egy retardált istenképet mutat be, mely pazarló, halálcentrikus. Így Pál szavaival, mivel mást tanítasz, mint az igaz tanítás, így tanításod átok, nem több és nem más.
Nem .Én ezeket a az élet velejáróinak tekintem.
"A két pólus közül az öldöklők".És ide soroltad be T-rexet is.Manapság már nem nagyon öldöklő.A maga idejében meg mi a jóéletet csinált volna ha nem öl?Elég nehéz 25 cm hosszú kúp alakú fogakkal növényeket enni és az emésztőrendszere se erre lehetett kifinomulva.
"Nem .Én ezeket a az élet velejáróinak tekintem."
Ja, értem, ami szimpi neked, az velejáró, ami nem, az mese habbal. Oké, legyen a te hited szerint. (De inkább ne...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!