Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ha Isten uralkodik mindenen,...

Ha Isten uralkodik mindenen, hogyan lehet ellensége a Sátán?

Figyelt kérdés
2012. júl. 30. 16:46
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
38%
Ez, amit ideírtál a 20-asba, az oroszlán legel, meg egyebek, síma marhaság. Mi köze ennek Istenhez? Miért hülyéznénk le Istent? Tudod, hogy Isten miért teremtette a ragadozókat? Hogy a növényevőket egészségben tartsák. Hogy kizabálják közülük a betegeket, gyengéket, ez a hasznuk, ez Isten szándéka és zseniális alkotása. Nem az, hogy az oroszlán brokkolit eszik búzacsírával. De szórakoztató, és elég mulatságos, nem mondom... )))
2012. júl. 31. 13:28
 22/54 anonim ***** válasza:
Ez magáért beszél, ennyi... Pápá...
2012. júl. 31. 13:30
 23/54 anonim ***** válasza:
50%
Látom, te beleragadtál a keresztények által használt útmutatóba, a Világra - annak működésére - és Istenre meg nem is gondolsz. Sajátos gőg és önhittség. A többiek meg mind sötétek, meg pápák, igaz? Hát akkor pápa neked is. )))
2012. júl. 31. 13:36
 24/54 anonim ***** válasza:
47%

Kérdező.

Nagyon egyszerű.Láttál vagy hallottál te valaha olyan mesét amiben nem volt rossz fiú.Minden mesébe kell egy gonosz karakter mert így a hallgatóság számára sokkal érdekesebb és magával ragadóbb a sztori.

2012. júl. 31. 14:07
 25/54 anonim ***** válasza:

Igen, kék manó, lásd vírusok, t-rexek, háborúk és szelekciók, a két pólus közül az öldöklők... Ezen úton elindulva, akkor ezeket a dolgokat is meséknek veszed?

Téged idézve: "Minden mesébe kell egy gonosz karakter mert így a hallgatóság számára sokkal érdekesebb és magával ragadóbb a sztori."

"Kedves" 71%-os! Egy nagy probléma van a beszámolóddal. Nem több, mint önfejű feneketlen kútból táplált fantazmagóriák, melyek még alapjaiban is egy retardált istenképet mutat be, mely pazarló, halálcentrikus. Így Pál szavaival, mivel mást tanítasz, mint az igaz tanítás, így tanításod átok, nem több és nem más.

2012. júl. 31. 14:22
 26/54 anonim ***** válasza:

Nem .Én ezeket a az élet velejáróinak tekintem.

"A két pólus közül az öldöklők".És ide soroltad be T-rexet is.Manapság már nem nagyon öldöklő.A maga idejében meg mi a jóéletet csinált volna ha nem öl?Elég nehéz 25 cm hosszú kúp alakú fogakkal növényeket enni és az emésztőrendszere se erre lehetett kifinomulva.

2012. júl. 31. 14:35
 27/54 anonim ***** válasza:
Pálszavát neked adom örökre, kedves hozzám szóló! Én meg Istenről beszéltem, nem Pálról. Nekem Isten neve többet jelent, mint a naptár összes egyéb neve. ))) Szóval, nem kell most jönni Zsolttal, Rezsővel, Kázmérral, Márkkal vagy Izoldával, én nem könyvből tanultam a hitet, hanem Istentől. Micsoda különbség... ))
2012. júl. 31. 15:08
 28/54 anonim ***** válasza:
Csak az a kérdés, hogy melyiktől? A világ fejedelmétől, vagy a teremtőtől... vagy a sajátodtól.:))) Az ilyen chat-prófétákat nem szívlelem...
2012. júl. 31. 15:53
 29/54 anonim ***** válasza:

"Nem .Én ezeket a az élet velejáróinak tekintem."

Ja, értem, ami szimpi neked, az velejáró, ami nem, az mese habbal. Oké, legyen a te hited szerint. (De inkább ne...)

2012. júl. 31. 15:54
 30/54 anonim ***** válasza:
Milyen melyiktől?? :o))) Miért, hány van??? Mint a görögöknél, egy nagycsalád, meg keresztbe-kasul szex? )) Neeeem... szerintem egy van, és az az igazi. Nem élő, nem holt, hanem maga az Isten. Semmi tóga meg szakáll, semmi felhőn láblógatás, hanem mindenhol és mindig.
2012. júl. 31. 15:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!