Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Hány embert ölt meg a kereszté...

Gelazso kérdése:

Hány embert ölt meg a keresztény isten?

Figyelt kérdés

például: tenger megnyitása hogy menekülhesenek, aztán vissza hogy az üldözök odavesszenek, stb.

érdekes hogy saját gyermekeit pusztitotta( pusztitja ma is )

2012. júl. 15. 22:34
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Jób. 40.2 Nosza! övezd fel, mint férfi, derekadat, én kérdezlek, te pedig taníts engem!

Jób. 40.3 Avagy semmivé teheted-é te az én igazságomat, kárhoztathatsz-é te engem azért, hogy te igaz légy?

Jób. 40.4 És van-é ugyanolyan karod, mint az Istennek, mennydörgő hangon szólasz-é, mint ő?

Jób. 40.5 Ékesítsd csak fel magadat fénynyel és méltósággal, ruházd fel magadat dicsőséggel és fenséggel!

Jób. 40.6 Öntsd ki haragodnak tüzét, és láss meg minden kevélyt és alázd meg őket!

Jób. 40.7 Láss meg minden kevélyt és törd meg őket, és a gonoszokat az ő helyükön tipord le!

Jób. 40.8 Rejtsd el őket együvé a porba, orczájukat kösd be mélységes sötéttel:

Jób. 40.9 Akkor én is dicsőítlek, hogy megtartott téged a te jobb kezed!

Az Igazság Ura a gonoszság haragja.Aki jobban tudja az Igazságot mondja most vagy hallgasson örökre...

2012. júl. 17. 15:04
 22/24 anonim ***** válasza:

Szia, Kata :)

Szerintem Isten nem szorul rá a mi támogatásunkra; én nem is ilyen céllal szoktam írni, hanem hogy másoknak segítsek, vagy bizonyos embereket gondolkodásra bírjak.

Ha pedig megnézed, a kérdező egyáltalán nem használ nagybetűket. Ennek két oka lehet:

1. Hiányzott az általános iskola 2. osztályából, amikor ezt kellett volna megtanulnia. :D

- Bár ez azért nem valószínű, mert a felsőbb évfolyamokon sem nézték volna el a mulasztást...

Úgyhogy egyszerűen igénytelenség saját magával szemben, és tiszteletlenség másokkal szemben.

2. Elromlott a Shift billentyűje. :D

Üdv neked. :)

@ Kérdező:

Kicsit mintha ideges lettél volna reggel... Itt is reagáltál, meg két privátban is... :Oo

Akkor csak jelzem: szabad olyat kérdezni, ami benne van a Google kereső-rendszerben; csak hát ez nagymértékű önállótlanságra és lustaságra vall. A Washington DC-s kérdésedben ezt nagyon finoman, csak úgy a sorok között jelezte az egyik válaszoló.

Provokatív kérdéseket pedig az oldal szabályzata szerint tilos kiírni. Ennyi. :)

2012. júl. 17. 15:30
 23/24 anonim ***** válasza:

Szio Berta.

Nos ezt Én is megkaptam a privátban, és kijavítottam a mondatot, mert ezt Ő is sérelmezte.

úgy hogy a mondat így szól:

"Örülök, hogy az Isten mellett állók újra együtt vannak."

Nos azt magam is tudom, hogy a teremtő nincs miránk szorulva, de nem tudom, miért nem lát a mondat mögé.

Egy fajta szándékos "kötözködést" látok e mögött.

Nos ha nem kell a segítség, akkor meg minek ír és kérdez?....:)Kata

2012. júl. 17. 15:45
 24/24 anonim ***** válasza:

Én saját magamtól írtam; én sem láttam a mondat mögé. :P

De így már szupcsi lett. :)

Szándékos kötözködés részemről nincs, a kérdező részéről viszont simán el tudom képzelni; mivel az említett másik kérdésénél bevallotta, hogy csak provokálni akart. Így megvan az ok arra is, hogy minek ír és kérdez, ha nem kell a segítség. :P

Minden jót Neked. :)

2012. júl. 17. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!