A Sátán csábítása voltaképpen azért nagy, mert sokkal emberközelibb mint Isten?
Tudom jól, hogy Isten szemében a Sátán rossz. De én úgy vélem, a "rossz" az relatív kifejezés. A Sátán ugyanis rengeteg olyan tulajdonságot kedvel, amik IGENIS emberközeliek, mindenkiben megvannak, csak valaki szégyenli ezeket bevallani, nem képes szembemenni velük.
Ilyen például a szexuális falánkság, a kapzsiság, az erőszak szeretete, a hatalomvágy, a halhatatlanság iránti vágy, pusztítási, ocsmány dolgok iránti vágy stb... Ezek bizony belénk vannak kódolva, csak sokan nem képesek a belső démonaikkal találkozni, illetve elnyomják magukban.
Az ember belül imádja a pusztítást látni, élvezni azt, Ha nem így lenne, világhíres drámák sem léteznének. Nem lenne kultikus film a Gépnarancs, Tégla, Fekete Hattyú stb... Ezek a filmek őszinték és emberiek, de egyben mocskosak is. De az EMBERIN van a hangsúly! Mi emberek
ilyenek vagyunk, álszenteskedés lenne ezt tagadni.
Nektek mi a véleményetek erről?
Sátán (Sat-An, Sat-Anu, Satya-Anu) valójában szépséget jelent
nem is értem, mikor látom a magukat "sátánistának" mondó személyeket
"pokoltüzet" imádni, darálós, primítív metálzenét tolni, agresszíven, brutálisan viselkedni
egyszerűen nincs ismeretük és semmit sem értenek
kiprojektálják a muladhara csakrát, valamint tagadják a múlt (többé-kevésbé) hazugságait és barbár móson viselkednek
ez lenne Szajtáni ismerete?
nem tudják, mi az: szerelem és egyesülés
mások programozásának eredményei (nem azonosak önmagukkal)
Sátán (Sat-An, Sat-Anu, Satya-Anu) valójában szépséget és igazságot jelent
Sat, Satya, Sat-Ya, Sat-Yah
az egyesítettség, amikor a tudat önmagát ismeri:
SAT + CIT + ANANDA
mást ne keress, ez az öröklét hídja
nektek szólok, halhatatlan halottaknak!
mert erő és hatalom, eljövendő birodalom
talán közelebb hozzád, mint gondolnád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!