Mi a véleményetek a Hálózat Tv Krisztus Szeretete Egyházáról?
Figyelt kérdés
2009. júl. 8. 10:53
2/8 A kérdező kommentje:
Én is azt gondolom szerintem azért rosszabb ez a hitygyülinél, mert egy agyament amcsi fószer osztja a tolmácsfeleségével at "igét"!
2009. júl. 8. 14:29
3/8 anonim válasza:
A hit gyüli teljesen okés, a Krisztus Szeretete Egyház is jó úton jár, viszont a kérdezőt nagyon sajnálom. Lehet lepontozni, a kérdésre válaszoltam.
4/8 anonim válasza:
Egy nagy baromság, úgy ahogy a hitgyülekezet, mert mind a kettő csak a pénzről szól. Érdekes, hogy a hitgyüli kitalálója Sándor atya is majdnem pap lett csak kirúgták a szeimáriumból. pff
5/8 anonim válasza:
Ez is csak arra megy ki, hogy lenyúlják a pénzed. Ugyanúgy mint a hitgyüli meg a Jehova Tanúi meg a Mormonok meg minden más. Ahol az arcodba tolják a vallást, ott csak átverés lehet. Mikor ugrott rád az utcán egy református lelkész vagy egy katolikus pap, hogy menjél és hallgass misét? Soha...
6/8 Juhász Georgina válasza:
Egy undorító banda...Akik csak azért vannak, hogy betérítsenek!
7/8 Juhász Georgina válasza:
Az embert pénzzel zsigerlik ki!!!
8/8 anonim válasza:
Senki nem kért soha pénz senkitől a Krisztus Szeretete Egyházban! Csak annyi kel hogy mennyen az ember egyszer legalább és látni fog hogy szabad bemenni és kijönni fizetés nélkül. De Katolikus templomban szentmise közben adnak körbe egy tányér hogy mindenki tegyen bele pénzt.Menyi egy esküvő vagy egy temetkezés szertartás katolikusoknál? A Krisztus Szeretete Egyháznál szabad dönteni mennyi akar és mennyi tudd az ember adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!