A szélsőséges hívők (pl Jézus Szeretete Egyházosok) miért nem fogadják el, ahogy vannak emberek, akik hisznek a földön kívüli létformában?
Jézus Szeretete Egyházosokat nem ismerem, de a Bibliát hívő emberek azért nem fogadják el az UFÓ-kat mert a Biblia nem beszél róluk. Az UFÓ hívők élményeit és megtapasztalásait démonok idézik elő, a Biblia tanítása szerint.
A Jézusba vetett hit reményt ad.
Szerintem a Biblia másfajta értelmezése miatt nem fogadják el. Érdekes, láttam néhány csatát ahol Jehova tanúi vitatkoztak más keresztényekkel a Bibliai részek jelentéséről. Hasonló lehet a helyzet.
08:52-östől pedig megkérdezném, hogy a Bibliában pl. a termodinamika második főtétele sem található, mégis rengetegszer hallom keresztények szájából mint érvet az evolúció ellen, persze helytelenül.
.. valamint nem értem ... ami nincs benne a Bibliában és elhisszük az a démonok műve?
szép napot!
Miklós
.. valamint nem értem ... ami nincs benne a Bibliában és elhisszük az a démonok műve?
Nem minden! De aminek a működéséhez hit kell, az igen, mind. Felsorolok neked néhányat: Horoszkóp, agykontroll, reiki, természetgyógyászat, jóslás, szellemidézés, számmisztika, varázslás.
Ezek a dolgok csak azok életében működnek, akik hittel állnak hozzá.
A Kalmopyrin mindenki lázát leviszi, függetlenül attól, hogy hiszi-e. Ez tudomány, és erre jó a tudomány. azt, hogy hogy lett ember, a tudomány nem fog tudni választ adni, mert az embert Isten teremtette, és azt meg a tudomány nem vizsgálja, nincs Istent mérő műszerünk.
A Jézusba vetett hit reményt ad.
Nem értem, hogy a földönkívüliekhez miért kéne hit?
Mért nem létezhet földön kívüli élet? Ha ez tapasztalásra épül, és nem hitre, akkor ez tudomány, miért lenne D monok műve?
Hiszek Istenben,és szerintem vannak ufok.
Érdekes módon ufo átéléseim egybeesnek azzal az idővel,mikor megtértem,és gyakorló hivővé váltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!