Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mi a véleményetek az olyan...

Mi a véleményetek az olyan szekták, mint az ATV-s Hit Gyülekezete, vagy a Hálózat Tv Krisztus Szeretete Egyháza, igazából csak a pénzről és a népbutításról szólnak, és az emberek behülyítéséről?

Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 15:19
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
*semmit=senkit
2012. jan. 15. 15:14
 22/23 anonim ***** válasza:
Az,hogy messze el kell őket kerülni.
2012. márc. 10. 16:07
 23/23 anonim ***** válasza:
49%

Isten irgalmazzon nektek tudatlan emberek!

A pokol szörnyű hely, és ti mind oda tartotok. Nem megnyugvással mondom, mert embernek nem tudnám kívánni azt.

Az hogy mi folyik ott, azt nem írom le.

<Nagy levegő> és gondoljunk bele ebbe a fogalomba! ÖRÖKKÖN ÖRÖKKÉ.

<felfoghatatlan> - igen, az! A Földi fejünk, ezt nem tudja értelmezni. Azért mert ez egy olyan kaliberű fogalom, ami a jelentésénél fogva IGAZ!

Meg kellene érteni, hogy az embernek teste, lelke és szelleme van. És nektek felebarátaim, a szellemetek (szokták a lelkiismerettel hasonlítani) padlón van.

És a tesi, lelki vágyaitok után mentek!

Miért is akadtak fenn ilyen kérdések?

A démonoknak egyetlen érdekük van az embereknél, t.i. az, hogy szellemüket, testüket és lelküket megsemmisítsék, céljuk az, hogy a pokolba taszítsák őket, vagy hogy olyan dolgokra késztessék, amelyek végül is odajuttatják őket. Szivettépő látvány ez, amit a hazug szellem az emberben végez!

Sokan azt hiszik, hogy vétkezhetnek annyit, amennyit akarnak és olyan sokáig, ameddig akarnak. De Jézus a Ján. 6,44-ben így szól: „senki sem jöhet (én)hozzám, ha az Atya, aki engem küldött, nem vonzza őt, én pedig föltámasztom azt az utolsó napon.”

2012. nov. 20. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!