Mennyire/hogyan nyomják el a keresztény nőket?
Figyelt kérdés
Nem a kérdésem tagadására vagyok kíváncsi, hanem a Bibliából vett igerészekre, ill. a való életből hozott példákra! :) Több helyen is olvastam már, hogy nem csak az iszlámban van jelen a férfiak felsőbbrendűsége, hanem a kereszténységben is. Miként?2012. máj. 28. 21:03
21/27 anonim válasza:
Legyek inkább papucs, az nem ennyire durva.
Ráadásul kényelmes.
(Még az asztalra is felrakhatom, ha a TV előtti sört iszom, amíg valaki mosogat...)
Vicc volt, nem is nézek TV-t
Légy szi...
:)
23/27 anonim válasza:
Ha papucs vagy, akkor felejtsd el a sörözést, de nagyon gyorsan; és menj, mosogass el magad... :D
Na, jó, maradjunk az udvariasnál. :)
24/27 anonim válasza:
Rendben, meggyőztél!
Maradjunk a pipogyánál.
Az mivel jár?
25/27 anonim válasza:
Peched van, Tzolko, ugyanazzal jár... Se sör, se tévé, se házicseléd... :P
26/27 A kérdező kommentje:
Leállítanátok magatokat? Ez nem egy fórum, tönkreteszitek a kérdésemet...! Írjatok egymásnak privátban, jó? Köszönöm!
2012. dec. 9. 20:02
27/27 anonim válasza:
Kedves kérdező.
Igazad van, de a választ már megadtuk, ráadásul nekem egyre jobban úgy tűnik, immár a nők elnyomása szóba sem jöhet, ezzel szemben a férfiak, szegények, - mit is tehetnek?
Se sör, se TV?
Hajjaj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!