Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mennyire/hogyan nyomják el a...

Mennyire/hogyan nyomják el a keresztény nőket?

Figyelt kérdés
Nem a kérdésem tagadására vagyok kíváncsi, hanem a Bibliából vett igerészekre, ill. a való életből hozott példákra! :) Több helyen is olvastam már, hogy nem csak az iszlámban van jelen a férfiak felsőbbrendűsége, hanem a kereszténységben is. Miként?
2012. máj. 28. 21:03
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Legyek inkább papucs, az nem ennyire durva.

Ráadásul kényelmes.

(Még az asztalra is felrakhatom, ha a TV előtti sört iszom, amíg valaki mosogat...)

Vicc volt, nem is nézek TV-t

Légy szi...

:)

2012. dec. 7. 19:38
 22/27 anonim ***** válasza:
Ehhez mit szólsz: udvarias?
2012. dec. 7. 19:40
 23/27 anonim ***** válasza:
0%

Ha papucs vagy, akkor felejtsd el a sörözést, de nagyon gyorsan; és menj, mosogass el magad... :D

Na, jó, maradjunk az udvariasnál. :)

2012. dec. 8. 08:37
 24/27 anonim ***** válasza:

Rendben, meggyőztél!

Maradjunk a pipogyánál.

Az mivel jár?

2012. dec. 8. 13:32
 25/27 anonim ***** válasza:
0%
Peched van, Tzolko, ugyanazzal jár... Se sör, se tévé, se házicseléd... :P
2012. dec. 9. 14:29
 26/27 A kérdező kommentje:
Leállítanátok magatokat? Ez nem egy fórum, tönkreteszitek a kérdésemet...! Írjatok egymásnak privátban, jó? Köszönöm!
2012. dec. 9. 20:02
 27/27 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező.

Igazad van, de a választ már megadtuk, ráadásul nekem egyre jobban úgy tűnik, immár a nők elnyomása szóba sem jöhet, ezzel szemben a férfiak, szegények, - mit is tehetnek?

Se sör, se TV?

Hajjaj!

2012. dec. 15. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!