előző vagyok.szal a férgek meghamiznak,de a lelked élni fog!!!!!!és nem mindegy hogy hol.
2009. júl. 13. 17:57
42/62 anonim válasza:
Minden szavad olyan zagyva amugy még mindíg előző vagyok..az ítélet élet után jön..hát kis barátom,elmondom neked, hogy ahogyan élsz, már a földön egy Pokol lehet és lesz az életed, ha nem Istent keresed.És neked az lesz,mert nem vagy megtérve, és az életed úgy éled, hogy nem tudod mi lesz holnap.Lehet élsz lehet nem.De aki Istent megveti,és aki nem él neki azontúl, hogy hallott róla annak nem lesz jó élete,Már pedig mi itt egy páran szórjuk nektek a jóságot,és nem HIT GYÜLIT,ha hívő akarsz lenni menj a templomba, csak élj úgy ha te ott találod meg a békédet.De itt elmondom neked, hogy ha ezek után a szavak után nem kérsz bocsánatot Istentől,akkor büntetésed lesz,mert ezt nem hagyja büntetlenül.Szeret téged is,érted is meghalt Jézus.Aki a fia.Ezt a hit.
2009. júl. 13. 18:03
43/62 anonim válasza:
Énmeg ismeretlenül is megvédem azt a vkit akit annyira fikázol te bu zi hitgyülis, mert igaza van neki! RÓMAI KATOLIKUS KREESZTÉNY vagyok, és ne oktass ki se Jézusról se Istenről! Úgy gondolom az én vallásom kicsit több, mint a tied! Mert a tied egy szar szekta, aztán ugrálhatsz a magas égig! Kb. minden második mondatod az h "Jézus téged is szeret...a pokolra jutsz"...pfff...és még mi katolikusok vagyunk gőzfejűek?:S Akkor ti mik vagytok??ááááá, persze nincs kimosva az agyatok, ááá dehogy.....barmok, én legalább próbálok racionálisan érvelni, de nektek a bányában lenne a helyetek...
2009. júl. 13. 18:06
44/62 anonim válasza:
na innen látszik, hogy nincs benned isten félelem, csak a nagy RÓMAI KATÓLIKUS EGYHÁZ,A NAGY TÖRTÉNELMI EGYHÁZ,AMI AZ ELMÚLT2000 ÉVBE NEM VÁLTOZOTT SEMMIT, A MÁRIAKULTUSZ A LÉNYEG!MENJ A TEMPLOMBA NEKEM A SZÜLEIM IS AZOK, DE VALAHOGY NEM ÚGY BESZÉLNEK MINT TE,ILYEN UNDORÍTÓAN, HANEM ISTENFÉLŐEN.DE TE AZT NEM TUDOD MI AZ.SZERVUSZ KIS SZEKTA MONDÁSOS KISBARÁTOM, ÁLDJON MEG AZ ÚR TÉGED IS,ÉS VÁLTOZTASSON MEG MIHAMARABB AZT KÍVÁNOM, HOGY LEGYEN ÖRÖK ÉLETED, ÉS NE ÉLJ AZ ENYÉSZETNEK!
2009. júl. 13. 18:13
45/62 anonim válasza:
Nem tudom miért fáj egyeseknek ha valaki A HIT GYÜLIBE keresi az Urat?önfenntartó egyház..nem kap pénzt az államtól,mert ha adnának akkor megértem, hogy valakinek nem tetszene.Az utcánkban van a templom,a plébániával,felveszik a pénzt, mégis apám kaszálja, hogy ki látszon a házunk a templomkerttől.akkor ez hogy van?mondja meg ezt valaki?meg amikor én 6éves korig mentem a templomba anyám 20ftot adakozott,én meg kivettem 120at.:D igen az is jó volt valamilyen szinten akkor:)
2009. júl. 13. 18:20
46/62 anonim válasza:
ma 18:03
Veled nem érdemes vitatkozni. Megborult az elméd. Szekta áldozat vagy.
2009. júl. 13. 19:11
47/62 anonim válasza:
Itt pár ember hallgatta az igazságot, de majd eszetekbe jutnak ezek a szavak egyszer.nem mindenki fogékony az Isten szavára, nem mindenki van kiválasztva, valakinek keményebb a szíve,mint a másiknak.Azt látom, hogy Isten nélkül nem megy az élet,akármi akármit mond.Nem vagyok Hit Gyülis, de igazuk van az egyes hozzászólóknak, hogy nem csak annyi az élet amennyit itt leélünk 70-80év alatt jobb esetben.Nem vetem meg egyik felekezetet sem,mert jó ha valaki Istenre bízza az életét.
Egy református papnövendék
2009. júl. 13. 20:51
48/62 anonim válasza:
Kedves papnövendék, itt senki nem a túlvilági élet, vagy a vallás, esetleg Isten létét és létjogosultságát vitatta. Csupán azt, hogy a dszer elég gyatra, ahogy az Istenhez vezető utat keresik a hitgyüliben, és elég gyanús is, némi üzleties felhanggal.
2009. júl. 13. 22:21
49/62 anonim válasza:
be kell ezt fejezni, élne mindenki a sajátját.
2009. júl. 13. 23:21
50/62 anonim válasza:
Szia(sztok)!
Nem vagyok hites .Csak egy dolog. "Aki árpa közé keveredik..." tipikus esete. Az Isten- szeretet békességet, toleranciát hoz maga után. Jézus is ezt tette, vagy ott az "irgalmas szamaritánus" története. Ott hagyhatta volna az úton, mert "ellenség". Ez a példa arról szól, hogy mindenki valahol meg akarja találni a hitét; de ha az ellent mond a más hitével, akkor már erősebb az utálat és az ellenszenv benne. Ti csak "bunyóztok", és teljesen mindegy , hogy ki katolikus, református, hites, jehovista...mindenki kap egyformán. Itt hol az Isten-szeret??
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!