Mi a Hit Gyulekezete?
az emberi erények, mint a hűség, becsület, tisztelet vagy szeretet, egymás nem megcsalása nem hinném hogy vallásgüffőek volnának... az erkölcs az emberben van (vagy van, akiben nincs)....
amúgy kedves 16:31-es, örülök h rendbe jött az életed, de a te példát bizonyítja legjobban, h a hitgülyekezete pont az ilyen erkölcsében, hitében megfogyatkozott, elesett emberek hálózza be, mint te is...eszem ágában sincs téged megbántani, de a hitgyüli a vallásosságnak, a valódi pietasnak és religionak egy minimuma, primitív értéke....
" Kiscsillag nem szólás mondás,ez nem a kutyából nem lesz szalonna, és ami rád értelmezhető.Elmagyarázom.Jézus az Jézus.A tanítványok meg 12voltak.Soroljam?Ezek mikor Jézust hallgatták betöltekeztek Szent Szellemmel?Tudod mi az?vagyazt is magyarázzam?"
Kislány, legyél szíves magyarázd el.
"Ha azt gondolod, hogy a szex meg a pia meg a drog majd az embereket életük végéig boldogítani fogják akkor tévedsz."
Én írtam ilyet? Ne találj ki történeteket!
" megcsaltam a férjem, "
Továbbiakban nem kérek erkölcsi kioktatást. Én nem vagyok tökéletes, de te sem!
Jól behálóztak, gondolom szoktál "adakozni".
16:39
Tökéletesen egyetértek.
jajj, már megint ez a náci-kártya....hát jólvan, ha már itt tartunk, de előre szólok, nem én hoztam fel ezt a témát!
Úgyhogy, kezdjük ott, drágáim: a hit gyülekezete egy szabadkőműves cionista zsidó szekta! Semmi közük a kereszténységhez, mert én olyat h "cionista keresztény" még nem láttam!
A miheztartás végett csak!
Ezt azért meg kéne néznetek, mielőtt annyira elkezdenétek szeretgetni a bibsi-szekértoló majmokat:
Ennyi
köztünk az a különbség h nekem nem kell belelépnem a sz.rba h elhigyjem h büdös, ezért nem is megyek hitgyülibe soha.
Csodálsz h ienkere van időm és ienekt nézek? Kérlek, én csodállak téged, amiért a hitgyülire van időd és ilyen hülyeségekre jársz.
Boldogtalan ember vagyok? Meglehet. Még szerencse, hogy aki hitgyülibe jár az mind boldog ember! A Föld többi lakosa, az a maradék kb. 6 milliárd ember mind boldogtalan és a pokolra fog jutni! Bizony ám!
Egyébként ezt külön szeretem, h amikor rávilágitok h ilyen egy tipikus cionszekta, az milyen heves indulatokat vált ki néhány babóból.
Az utolsóü jelzőt köszönöm, megtisztelő!:)
BÁr nemtudom a nácit meg a sátánistát hogy hozod össze, gondolom túlfejlett aggyal bírsz te is h csak így összemosod a fogalmakat! Jajjj, nem, bocsi, gondolom te is Kurt Rieder meg Sven Hassel könyvekből, amiket 500-ért megkapsz a sarki közértben tanulod a történelmet igaz? nem lepődnék meg....
Amúgymeg gratulálok mindenkinek, akinek az okoz boldogságot h a seggét rázza "istentisztelet" címszó alatt, élteti a babókat "kereszténység" címszó alatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!