Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mi a Hit Gyulekezete?

Mi a Hit Gyulekezete?

Figyelt kérdés
2009. jún. 28. 17:02
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 dobó kacsa ***** válasza:
46%

Bartus László: Fesz van Egy volt HGy-s visszaemlékezései, nagyon értékes olvasmány. Ajánlanám a hitgyülisek figyelmébe. Bár tudom hogy démonlistás a könyv és Bartus urat is átkozza az imakommandó emiatt de megéri!!!Talán felnyit néhány bariszemet. Ajánlom azoknak is akik még nem vették rá magukat, de szemezgetnek a gyülivel és németh sándorral.

;D sok sikert!

2009. júl. 12. 19:20
 32/62 anonim válasza:
31%

Én is járok a Hit Gyülibe,azt állítjátok,hogy kamu?!

TÉVEDÉS...akkor pásztorok,hogyan állítanak fel tolószékes embereket...na...na...,,én tudom..,imátkoznak mivel nagy a hitük!!!!

Ha nem fogjátok elismerni,hogy Jézus az egész világ ura,akkor ti a pokolba juttok!

Írjak egy kis Ízelítőt,hogy mi van a pokolba? ÍROK

::: A pokol Mindennap kínzás és fájdalom..mindennap meghalsz és porrá leszel,majd másnap újra élsz....(hosszú lenne tovább írni)..

A menny: Csodás hely..ha erős keresztény vagy akkor az Isten megnyitja neked a mennyek kapuit és bepillanthatsz a gyönyörbe....minden aranyból van és olyan "tiszta" vagy,hogy nincsen semmi bűnöd! Ott az oroszlán,zsiráf,elefánt minden megtalálható amit csak eltudsz képzelni..velük aludhatsz,mivel füvet esznek és szelídek...

Kérlek gyertek el a Gyülibe és térjetek meg!

Megközelíthetõség M3 (kék) metróval

A Kőbánya-Kispest végállomásig, onnan autóbusszal a Vasgyár utca (3.) megállóig az 151-es busszal (amely közvetlenül a Hit Park mellett áll meg), vagy a Gyömrői út és a Sibrik Miklós út kereszteződéséig a 68-as és a 85-ös járattal, vagy gyalog 8-10 perc alatt. A metró reggel 4:30-tól 23:10-ig, az autóbuszok általában 5:00 és 22:00 óra között közlekednek.

Autóbusszal

Az Örs vezér tértől a Gyömrői út és a Sibrik Miklós út kereszteződéséig a 85-ös járattal, Pestszentlőrinc vagy Kőbánya /a Liget tér/ felől a 217-es járattal, Csepelről vagy Kőbánya felől az 151-es járattal, Keresztúrról és Kispestről a 68-as járattal.

CIM:Budapest, X. kerület (Kőbánya), Gyömrői út 69.

Gyülekezet:Vasárnap, 10:30 Istentisztelet,

Addig is mindenkit ÁLDJON MEG AZ ÚR!

2009. júl. 13. 13:58
 33/62 anonim ***** válasza:
28%
13:58, te mekkora egy fa sz sz opó vagy b a z m e g, inkább te jutsz a pokolba gyökér.....nem veszed észre milyen demagóg a szöveged?
2009. júl. 13. 15:08
 34/62 anonim ***** válasza:
54%

figyelj ezeknek a savanyú jóskáknak akiknek így látatlanba romokban az életük,azoknak hiába mondod.Aki azt mondja, vagyis írja, hogy inkább kártyázzon meg igyon valaki mint hogy megtérjen,arra nem lehet mit mondani.Majd a jó Isten elbírálja ezt a dolgot.Meg olyan videót mutogatnak egymásnak, amin van egy kiragadott rész,amin egy ember épp szent lélekkel betöltekezik,és ezen nevetnek.Én megtapasztaltam 23éves vagyok, és a legcsodálatosabb dolog az életben az az érzés, mikor Isten szelleme betölt.

Meg Bartus László könyve..ami egy fostalicska,Pajor Tamás, aki azóta már nem élne ha nem tért volna meg,meg Friderika, meg Balogh Feriről írnak benne ilyen hülye sztorikat,aki elolvassa és értelmes az mind tudja, vagyis érzi, hogy ebben valami nem kerek.Piszter Ervin merített be engem víz által '96ban.Ők 20évig tagjai voltak.Legbuzgóbbak voltak.Lehet összevesztek valamin, de letojom.Én Jézusért tértem meg nem azért,mert Bartus meg a többi mit mond.

2009. júl. 13. 15:09
 35/62 anonim ***** válasza:
20%
Amúgy szerintem emellé még erősen értelmi fogyatékos is vagy, gondolkozz el saját magad gondnokság alá helyezésén....előző vtam
2009. júl. 13. 15:09
 36/62 anonim ***** válasza:
53%
SZERINTEM MEG TE VAGY NEM NORMÁLIS.HA ISTENT MEGVETED AKKOR VÉGE, NE SZÁMÍTS JÓRA AZ ÉLETEDBE KIS BARÁTOM.!
2009. júl. 13. 15:12
 37/62 anonim ***** válasza:
54%
És csak az lehet igaz Istenhívő aki hitgyülis? Menjetek a p..ába....
2009. júl. 13. 16:19
 38/62 anonim ***** válasza:
92%
ezt ki mondta 16:19?honnan szoptad ezt? a hüvelykujjadból ?akkor már értem.
2009. júl. 13. 16:39
 39/62 anonim ***** válasza:
56%

Gyenge jellemű emberek vagytok, akiket úgy lehet manipulálni, mint semmi mást a földön.

" egy ember épp szent lélekkel betöltekezik "

Az mit is jelent pontosan? Mit is érez, szegény betegünk?

Az egész hitgyülis társaság, klinikai eset.

" írjak egy kis Ízelítőt,hogy mi van a pokolba? ÍROK "

És te honnan tudod? Németh Sanyi azt mondta? Vagy ki mondta, hogy ilyen? Le van írva? Azt ki írta, és honnan tudja, hogy olyan?

" Ott az oroszlán,zsiráf,elefánt minden megtalálható"

Legjobb tudomásom szerint az állatok nem mennek a Mennybe. Lehet, itt én tévedek, erősíttsetek meg.

" TÉVEDÉS...akkor pásztorok,hogyan állítanak fel tolószékes embereket...na...na.."

Sehogy.

" Ha nem fogjátok elismerni,hogy Jézus az egész világ ura,akkor ti a pokolba juttok! "

Pedig nem ő, hanem Isten, vallásos megközelítésből.

" ezen nevetnek"

Nem nevetek, sírva röhögök!

" már nem élne ha nem tért volna meg,meg "

Megfenyegette autóbombával Sanyika?

" Én Jézusért tértem meg "

Ezt kifejtenéd?

"ISTENT MEGVETED"

Most akkor Isten vagy Jézus?

" AKKOR VÉGE, NE SZÁMÍTS JÓRA AZ ÉLETEDBE"

Az ítélet, az élet után jön el, nem pedig benne.

2009. júl. 13. 17:31
 40/62 anonim ***** válasza:
67%
tehát akkor nem tudod,hogy "most akkor Isten vagy Jézus"..barátom nincs kivel vitatkozni, elveszett ember vagy, egy boldogtalan, semmire nem való, életet megunt, semmi nem jön össze amit akarsz,és ezt onnan tudom, hogy olvasom a Bibliát!Nme tudod mi Isten és Jézus,akkor sajnos nincs miről vitatkoznia, térj meg és kérj az Őrtól sürgősen bocsánatot, mert a Pokolra jutsz,és ne várd, hogy minden kérdésedet megválaszoljuk,akkor olvasd a Bibliát,és majd magadtól rájössz.de ez olyan, mintha Dante-ról vitatkoznánk,és te már olvastad én meg még nem.Szal: ha nem ismered a Bibliát,akkor ne vitatkozz meg okoskodj itt,mert nem értesz hozzá.Ha nem hiszel benne, élj a mindennapoknak a céltalan életednek.Ha azt gondolod, egyszer meghalsz,megesznek a férgek, nagyon tévedsz.Még után lesz az élet.És ha hátulról akarsz jönni, akkor ezt mondják a templomokban is.Mert ez a hit!Ha olyan nagy okos vagy magyarázd el mit jelent a hit kedves előző válaszoló, ebből mindent lefogok tudni szűrni rólad.De szerintem te egy tanulatlan ember vagy, mert aki nem tudja ki ISTEN meg Ki Jézus, az nemhogy analfabéta hanem egy nulla.
2009. júl. 13. 17:56
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!