Most olyan nagy divat lett vallásosnak lenni vagy mi?
Én simerek t9bb felszínes embert, aki azt mondja magáról hogy vallásos, többzsör ők hozták szóba, és valahogy nagyon vissza tetzsőnek tűnt. Azok akikről úgy gondolom valóban tiszta a hitük viszont még egyszer se próbáltak még megtéríteni. Engem nem neveltek vallásosnak. Megvan a magam világnázete, nem vagyok hitetlen, de a vallásokat nem szeretem, de elfogadom hogy mindnekinek egyedi a világnázete.
Divat?
Szerintem ezt azoktól a hitgyüszisektől kell meglérdezni akik kiperkálják a többtízezres jegyárat az első sorba, hogy az első sorból nézhessék a show-t és persze vidáman és őszinte áhitattal a kamerába vigyoroghassanak. Természetesen én elfogadom ha valaki hitgyüszis, de az az első sor valahogy nagyon nem korrekt.
Divatos mert valahogy ezek az emberek újra azt a felszínes középkori tévedést vették az agyukba, hogy jóember csak a keresztény lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!