Miért "kötelező" vallásosnak lenni?
Szerintem azért nincs sok opció, mert akkor sem lenne elég, ha mindent kitalálnának, mert ismerőseim ilyenek szoktak mondani és akkor írják le mindet?
-én a természetben hiszek
-én valamiben, vagy valakiben- de nem tudom behatárolni
-talán valaki, de nem Isten áll minden mögött
-szerintem van valami egytemes erő
-szerintem pedig magam vagyok az isten :D
--és a sor lehet végtelen. . . . na ezért nem írják le mindet- gondolom én.
Lehet téged is jobban megpiszkálnának, valami hasonlót válaszolnál . . .
A következő népszámlálásra szerezd be az alábbiakat: bibliát, tórát, talmudot, koránt, tibeti imamalmokat.
A falra fel a feszületet, asztalra a Buddha szobrot, a szoba közepére állíts egy totem oszlopot nagy manitou tiszteletére, a padlóra fess egy vörös pentagramma-t, valamint a falakra aggass még UFO fotókat is.
Keresztelkedj(etek) meg, és metéltesd körbe a család összes férfi tagját. Szerezz be csadort, szárit, burnuszt és turbánokat.
Ezekbe öltözve várjátok a számlálókat.
Amikor a kérdező afelől érdeklődik mi a vallásotok, te feleld azt: Minden vallásúak vagyunk, gyakoroljuk a létező összes vallást, hiszünk és minden természetfelettiben, de konkrétan még nem tudtuk eldönteni.
Ettől aztán majd teljesen összezavarodnak, mert így azt opciót nem választhatja hogy te nem akartál nyilatkozni.
Szia!
Én azon gondolkodtam el mi pénzbe került a Római Katolikus egyháznak telerakni a várost a "Népszámláláskor valljuk meg, hogy katolikusok vagyunk" hirdetéssel, és ezt vajon milyen pénzből finanszírozták.
Amúgy szerintem nagyon negatív ez a kampány, mert aki gyakorló katolikus az úgy is beíratja, aki pedig nem az korrektebb lenne, ha nem íratná be, mert ettől csak torzulni fog az adat! Persze ez csak az én véleményem...
Üdv. Péter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!