Bűnös vagyok? Mi lesz velem?
Mielőtt habzó szájjal támadna valaki, szólok, hogy nem provokálok, teljesen komoly a kérdésem, és ehhez mérten várom a válaszokat.
Hiszek Istenben, de nem vagyok megkeresztelve, és ezt nem is erőltetném. Házasságon kívül élek nemi életet, több partnerem is volt már. Nem tartom fontosnak a házasságot. Az abortuszt nem bűnnek, inkább egy fájdalmas lehetőségnek tartom, hogy egy lány/nő élete ne menjen feltétlenül tönkre egy tévedés miatt. A nőről nem gondolom, hogy alacsonyabb rendű a férfinál, oldalborda ide, vagy oda. Egyetlen egyház sem érdekel.
Ismétlem, hiszek Istenben, igyekszem nem bántani az embereket, képes vagyok szeretni.
Az a kérdésem, ha semmin sem változtatok, bűnösként élem-e az életem?
Miért, mi különbség közted és köztem? Szinte semmi.
És ha hiszed ha nem mindenki bűnös.
Én mondhatom, hogy majdnem mindenben a hitem irányít, itt belül valami megmagyarázhatatlan, amit hitnek hívnak és azt is tudom biztosan hogy hit által igazulsz meg. Ennyi elég.
A cselekedeteid pedig jellemeznek. Éppen úgy, ahogy te is szeretsz, nem bántasz senkit, alázatos vagy. Ezek tanúságot tesznek arról, hogy Istenhez tartozol. Nem kell megkeresztelve sem lenned. Ahogy Jézus is mondta, a zsidó nem kívül zsidó, hanem a szívében zsidó. Te keresztelés nélkül is lehetsz Jézus követő.
Én sem vagyok nős és tényleg sok csalódás éri az embert. A mai világ ilyen, az igazi társat nehéz megtalálni, felnevelni egy gyereket másik szülő nélkül egy kudarc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!