Az ateizmus és a liberalizmus ugyanaz?
Figyelt kérdés
Szerintem nem, mert a liberalizmus a konzervativizmus pontos ellentéte. Az ateizmusra meg azt mondtam, hogy istenben való hit hiánya, erre viszont meg leszedték a fejem, merthogy amit én ateizmusnak hiszek, az az agnoszticizmus.2012. máj. 8. 23:35
11/19 anonim válasza:
ez az oldal tele van idiótákkal, nem értem miért teszel fel ilyen kérdést ha te is jól tudod hogy hülyeséget mondtak. az emberek szeretnek okoskodni, csak gondolkodni nem
12/19 anonim válasza:
én is liberális hívő vagyok. Mármint politikában liberális,magánéletemben önmagammal szemben konzervatív, de ezt sosem erőltetném másra.
13/19 anonim válasza:
:-)
A mai konzervatívok azt védik amit régen a liberálisok kiharcoltak maguknak :-D
17/19 Granulátum válasza:
A vörös khmerek mennyire voltak liberálisok?
19/19 Józsika3477 válasza:
#5: Hát, nagyon nincs igazad! Akár csak napjainkat nézed:
az USA-beli demokrata pártban is vannak vallásosak...
Meg nálunk, az SZDSZ-ben is volt még ref. lelkész is, meg elég sok vallásos izraelita. Kossuth is mélyen vallásos keresztény volt. Meg lehetne még sorolni.
A Mo-i ateisták között is van FIDESZ vagy JOBBIK szavazó is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!