Ha van pokol akkor az milyen lehet?
Figyelt kérdés
Szerintetek milyen? Mert ha van akkor tuti oda kerülök és szeretnék felkészülni rá.2009. jún. 23. 18:10
1/45 anonim válasza:
Hát csak annyi biztos,hogy rossz.
(De amúgy mindig van esély változtatni...)
2/45 A kérdező kommentje:
Rossz? Az elég sokféle lehet... na meg kinek mi a rossz.
2009. jún. 23. 18:28
3/45 anonim válasza:
Nézd meg a "Constantin, a démonvadász" című filmet Keanu Reevs-sel......
4/45 anonim válasza:
szerintem olyan, mint az egyik tom és jerry részben.
http://www.youtube.com/watch?v=WCPxWoZQklc ennek a végén van, amire gondolok, amikor a kutya nyomkodja bele az üstbe folyton.amúgy ezt mindig nyomasztó résznek tartottam.
7/45 anonim válasza:
nem mind1? ugysem halsz bele...ott már nem tudsz meghalni XD
8/45 A kérdező kommentje:
utolsó: igazad van, de lehet hogy örök kínok várnak vagy ilyesmi nem? az rosszabb a dupla halálnál is:) jó lenne tudni mire számítsak, bár végül is mindegy mert nem tehetek ellene semmit.
2009. jún. 23. 23:53
9/45 anonim válasza:
Hat szerintem a pokol az az alabbiak kozul valamelyik:
A, Egesz evben nulladik oraban kemia fakultacio
B, Egy teljes het non-stop a csaladommal
c, Ha nem lenne mas kaja a Foldon, mint pacal meg parizsi
Valassz tetszes szerint!!! :D
10/45 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok,lehet hogy mindenkinek más a rossz,de a pokol pont attól pokol,hogy mindenkinek rossz...legalábbis gondolom,hiszen még nem voltam ott.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!