Ezt nem értem. A dinoszauruszok jóval hamarabb éltek a Földön mint az ember. Akkor őket melyik Isten csinálta?
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__2690..
Ezt a kérdést figyeld! Vannak még ma is hasonló észlelések, Magyarországon is, a Balatonon is a kérdező állítása szerint. Még nem volt időm megnézni rendesen, de majd...
"A Föld nem 5-6 Milliárd éves! És az hogy a dínószauruszok is milliókkal ezelött éltek ez az ördög műve.Ő próbálja meg elhitetni az emberekkel , és onnantól fogva az iskolákba a múzeumokban stb.. ezt mondják."
És ezt Te honnan veszed? Olvastad? Mondta Neked valaki?
Nekem például Isten mondta, hogy nem is 6 nap alatt teremtette a világot, hanem 10, de az ellenőrök miatt mondott mindenkinek 6-ot, hogy megkapja a prémiumát.
Na ezt cáfold meg Te nagyokos.
"azt elképzelni nagyon nehéz"
Az a furcsa, hogy istent el tudod képzelni, de a 6000 évnél korábbi dolgokat nem.
Na jó. Legyen. Nem 6 milliárd év, csak 20 ezer. Azt el tudod képzelni? Már akkor voltak emberek a földön.
Vándoroltak, vadásztak, szerettek, gyűlöltek, sokasodtak.
Ez még mindig belefér a C14 kormeghatározási limitbe.
És tévedsz. Nem gúnyolódtam. Csak felhívtam a figyelmedet egy bökkenőre, amit a teremtésmagyarázó hívők elfelejtenek állandóan.
Jelesül azt, hogy ha valami nem a HITÜK szerint van bizonyítva, akkor arra rávágják:
-Pedig isten.
-Pedig 6000 év.
-Pedig teremtette.
-Pedig nincs evolúció.
-Pedig a bibliában...
-Pedig, pedig, pedig...
Semmifajta meggyőzésre nem tudnak másként reagálni.
Csak, és kizárólag a biblia.
Sajnos a HIT és a TÉNYek sokszor ellentmondásosak.
Hinni, bármiben szive joga mindenkinek.
De a tényeket félresöpörni azzal, hogy mást hisz valaki, dőreség.
Előcitálhatom itt az (atom)fizikát, a biológiát, a matematikát, hogy bizonyítsak bármit is.
Reagálásaitok annyi: Mindent isten csinál.
Üdv: aulac
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!