Ateisták lehet kezdeni :D egy hívő keresztény mért nincs igazam?
"látod a gondolataidat? nem akkor az sincsen? "
Igen, megfelelő műszerekkel lehet mérni az idegrendszeri aktivitást, valamint az idegsejtek közötti kommunikáció, neurotranszmitterek, stb. kutatása is elég jól áll.
"Láttad a történelmet? nem akkor az sincsen?"
Tegyünk különbséget a dokumentáció és a mesélés között.
"igen akkor azt nem kell tönkretenni mert abban amiben a világ 90% hisz"
No és mi lenne az, hogy a Föld mégiscsak gömbölyded?
"az ateista is hisz valamiben"
Ha hisz valamiben, akkor nem ateista.
"az ki erőt ad reggel ha felkelsz "
Az erőt a vacsorám adja,amit reggelre feldolgoz a szervezetem!
"az ki erőt ad reggel ha felkelsz"
Az erőt ehhez a folyamathoz a sejtekben oxidálódó szénhidrátok adják, és nem valaki.
NEm hiszem,hogy a világ 90%-a a te istenedbe hisz. Azt se hogy a 90% egyentalán hisz istenbe kicsit fejből kapott számnak tűnik. Ha én elhitetem a világ 90%-ával,hogy én vagyok a télapó akkor igazam lesz?
Igen látom a gondolataimat (belső)hang vagy kép formájába. NEm láttam a történelmet. Kimondta,hogy 100%-osan az ami a töri könyvbe le van írva?
Tényleg sose mondja azt,hogy bocs most nem mert hozzám se szólt tökéletes beszélgető partner igazad lehet, Megmenteni se nagyon mentett meg. Vagy titokba teszi akkor meg mibe legyek biztos hogy ő volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!