Isten miért hazudik a Bibliában?
Eliza***
Igen,módfelett intelligensen válaszolt,ahogy leszól a végén,valóban....
De hagyjuk.
"Egy pelda erre, Jezus egy bizonyos pillanatban, ezt mondja, ha nem tagadod meg anyad es apad, nem vagy melto Hozzam !
Ha, ezt osszehasonlitjuk a 10 parancsolatal : tisszteld anyad es apad,
hat megint mondhatnank, hogy a Biblia sajat maganak ellentmond !
( en, nagyon felhaborodtam, mikkor eloszor olvastam Jezus szavait ....este 11 hivtam fel egy kedves Jehova tanujat, elkebzelet, milyen nagyon felboszanthatott Jezus szavai ! ? ....
a fiatal egyetemista tesverno utmutatast adot ezt ertelmezve es megertettem, hogy a Biblia nem mond ellen a 10 parancsolatnak ! ! hogy Jezus, nem uszitott a szulok megtagadasara !."
Én Jézusnak ezt a mondatát eddig is értettem.De ez egy más szitu,ettől függetlenül vannak olyan helyek,ahol a Biblia ellent mond önmagának.
"Vagyis, ha eddig, meg egy embernek semm sikerult az egesz Bibliat megertenie ! ?
Akkor, nem is mondhatod joggoson, hogy hazudna ! igy igaz e ?"
Vagy te kerdezo, megerteted vajon az egesz Bibliat ? mert azt kerdezed, miert hazudik Isten ( a Bibliaban ! )
A Biblia azt irja, hogy a Biblia IGASAG
János Evangyélioma 17. rész
17. Szenteld meg őket a te igazságoddal: A te ígéd igazság."
NEM Hazugsag !
"Az Úr pedig így szólt:Így csakugyan rá tudod szedni.Menj és tégy így! Íme,így adott az Úr hazug lelket valamennyi prófétád szájába.Az Úr kimondta vesztedet."
Válaszolj érdemben a kérdésre.köszönöm.
15:24
Úgy tesz igazságot,hogy a hazugságot pártfogolja? Ezt nem lehet rajta érteni.a hazugság a Sátán szájából származik,akkor Isten,hogy lehet cinkos ebben?
"Nézhetünk olyan szempontot is, hogy Isten miért öli meg az embereket és csak az igazak élhetnek majd. Az igazságtétel a kulcs."
Kik azok az igazak? és kiket öl meg?
15:56
"Az Úr pedig így szólt:Így csakugyan rá tudod szedni.Menj és tégy így! Íme,így adott az Úr hazug lelket valamennyi prófétád szájába.Az Úr kimondta vesztedet."
Én is ezt kérdezem.elvileg a hazugság ellen van,gyakorlatilag nem.
Az Úr soha nem hazudik! valamit rosszul értelmeztél, de nincs benne hazugság, sem ellentmondás
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!