Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A Bibliában megfogalmazott...

A Bibliában megfogalmazott isteni átoknak és ígéretnek mikor lesz vége?

Figyelt kérdés
(Mózes I.3.14-19 - mert ez még ma is így van.)
2011. dec. 5. 19:29
 1/4 anonim ***** válasza:
5%
holnap 9kor
2011. dec. 5. 19:44
 2/4 Peruccsia ***** válasza:
0%

dehogyis, már két hete vége van

csak te nem olvasol bl.kket

2011. dec. 5. 21:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Lényegében miután Jézus legyőzi az Antikrisztust, és a mennyei Jeruzsálem a Földre nem száll.
2011. dec. 7. 18:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem akarok kotekedni de a Biblia valasz ad ra:

"Ekkor Valaki tusakodott vele egészen

hajnalhasadtáig. 26 De látta, hogy nem bír vele, ezért megütötte a csípője forgócsontját,

és kificamodott Jákób csípőjének forgócsontja a tusakodás közben. 27 Akkor ezt mondta

Jákóbnak: Bocsáss el, mert hajnalodik! Ő azt felelte: Nem bocsátlak el, amíg meg nem

áldasz engem. 28 Ekkor megkérdezte tőle: Mi a neved? Ő így felelt: Jákób. 29 Erre azt

mondta: Nem Jákób lesz ezután a neved, hanem Izráel, mert küzdöttél Istennel és

emberekkel, és győztél. 30 Jákób ezt kérte: Mondd meg nekem a nevedet! De ő ezt

mondta: Miért kérdezed a nevemet? És megáldotta őt. 31 Jákób Penúélnak nevezte el azt

a helyet és ezt mondta: Bár láttam Istent színről színre, mégis életben maradtam"

Tehat Jakob elveri Istent ami peldatlan az emberiseg torteneteben.......ugy nez ki van ember ki erosseg az Ur-nal igy nem tudom mit hogyjek az atokkal kapcsolatban..Kerdezo nem gondoltal arra hogy az atok az gonosz dolog es Istentol nem szarmazhat a rosz??? Habar lehet hogy atkozodik Isten ha van ember ki megveri ot majd lejhet jon meg egy:))) Habar en a Bibliat a sok ellentmodasavan kritikusan fogadom meggyozodesem hogy a papok mar felismerhetetlensegig atirtak.

2012. febr. 24. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!