A Bibliában megfogalmazott isteni átoknak és ígéretnek mikor lesz vége?
dehogyis, már két hete vége van
csak te nem olvasol bl.kket
Nem akarok kotekedni de a Biblia valasz ad ra:
"Ekkor Valaki tusakodott vele egészen
hajnalhasadtáig. 26 De látta, hogy nem bír vele, ezért megütötte a csípője forgócsontját,
és kificamodott Jákób csípőjének forgócsontja a tusakodás közben. 27 Akkor ezt mondta
Jákóbnak: Bocsáss el, mert hajnalodik! Ő azt felelte: Nem bocsátlak el, amíg meg nem
áldasz engem. 28 Ekkor megkérdezte tőle: Mi a neved? Ő így felelt: Jákób. 29 Erre azt
mondta: Nem Jákób lesz ezután a neved, hanem Izráel, mert küzdöttél Istennel és
emberekkel, és győztél. 30 Jákób ezt kérte: Mondd meg nekem a nevedet! De ő ezt
mondta: Miért kérdezed a nevemet? És megáldotta őt. 31 Jákób Penúélnak nevezte el azt
a helyet és ezt mondta: Bár láttam Istent színről színre, mégis életben maradtam"
Tehat Jakob elveri Istent ami peldatlan az emberiseg torteneteben.......ugy nez ki van ember ki erosseg az Ur-nal igy nem tudom mit hogyjek az atokkal kapcsolatban..Kerdezo nem gondoltal arra hogy az atok az gonosz dolog es Istentol nem szarmazhat a rosz??? Habar lehet hogy atkozodik Isten ha van ember ki megveri ot majd lejhet jon meg egy:))) Habar en a Bibliat a sok ellentmodasavan kritikusan fogadom meggyozodesem hogy a papok mar felismerhetetlensegig atirtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!