Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek Isten hazudik?...

Szerintetek Isten hazudik? Azért kérdem, mert sokan megcáfolják a bibliában leírtakat.

Figyelt kérdés
2010. jan. 27. 12:49
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
76%
a Bibliát nem Isten írta.aki ezt mondta neked,na az hazudott.
2010. jan. 27. 13:03
 2/21 anonim ***** válasza:
2010. jan. 27. 13:05
 3/21 A kérdező kommentje:
én tudom, hogy a Bibliát nem Isten írta. nem ez volt a kérdés.
2010. jan. 27. 13:07
 4/21 anonim ***** válasza:
60%
a kérdésed pont azt jelenti.
2010. jan. 27. 13:08
 5/21 A kérdező kommentje:
nem jelentheti azt, csak annak, aki nem tudja, hogyan keletkezett a biblia. a bibliát emberek írták, de Isten ihlette őket. éppúgy, mint ahogy egy igazgató (példa, szemléltetés) levelet írat a titkárnőjével. ő diktál, de a titkárnő ír. mégsem hiszi azt senki, hogy a levél a titkárnő gondolatait tartalmazza.
2010. jan. 27. 13:13
 6/21 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem ezt csak azok "tudják", akik meghaltak. Ők tudják, hogy Mennyország van-e a túlvilágon, találkoztak-e Istennel. Erre mi is csak a halál után tudhatjuk meg a választ, innentől kezdve pedig kiderül az igazság. De akkor már mindegy... :)
2010. jan. 27. 13:17
 7/21 A kérdező kommentje:
épp ez az, amit cáfol a biblia. hiszen a biblia választ ad ezekre a kérdésekre: mi történik a halál után, mi az igazság a halálról, félnünk kell-e a haláltól. mi Isten szándéka a földdel. ámde igazad van, én is csak akkor tudtam meg, hogyezekre van válasz, amikor elkezdtem olvasni a bibliát. addig én sem kaptam választ ezekre.
2010. jan. 27. 13:19
 8/21 anonim ***** válasza:
42%
mi volt a célod ezzel a kérdéssel?Vitatkozni akarsz vagy csak meg akarsz győzni mindenkit arról,hogy neked van igazad?!a szemléltetésedből egyértelműen kiválik hogy ki is vagy te valójában.De miért csinálod ezt?Menny házról-házra(cselekedetek 20:20) és úgy prédikálj ne "vergődj" itt a tudásoddal.
2010. jan. 27. 13:31
 9/21 A kérdező kommentje:
vajon mi a célja a kérdésnek? az, hogy választ kapjanak rá. igen, én kifejtettem a véleményem a kérdésben, de a kérdés lényege éppen az, hogy mások, akik álítják, hisznek Istenben, miért cáfolják meg a bibliát?
2010. jan. 27. 13:34
 10/21 anonim ***** válasza:
29%

Csak hogy gondolkodjunk is: Mi van ha a titkarno mast ir le, mint amit a fonok diktal, es utasitja a humanpolitikat, hogy neki adjon fizetesemelest? Honnan lehet tudni, hogy a fonok leellenorizte? Mennyire bizott meg a fonok a titkarnoben? A "titkarno", gyarlo, bunos lelek, mint minden ember, ergo, nem szabad benne megbizni, akkor miert kapta meg a megbizatast? Szoval ha Isten leellenorizte volna, nem lennenek benne hasonlo bakik: Mert akkor most kit kell felelosse tenni, a hibakert? Istent, vagy az embereket?

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskri..

esatobbi...

Akinek sajat jozan esze nincs, az kenytelen ilyesmibe menekulni. Ha neki ez esik jol, csak tessek. Vallas, volt van es lesz, mert elmenekulest jelent a valosagbol, ha a Bibliat koveted, nem kell gondolkoznod, mert mindenre rahuzol egy semat. Aki Krisnat, Buddhat, vagy Allah ot koveti, az mind rosszul csinalja, mert ha a Biblia igaz, akkor a tobbi nem, es forditva. Jah, es ha megcsal a feleseged, es halalra kovezed, mert azt a Biblia ugye engedi, akkor a biro nem hiszem hogy elfogadja vedekezeskent, hogy amit a Bibliaban leirtak, az igaz.

2010. jan. 27. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!