Megkaptatok e a valaszokat, velemenyem szerint az elet legfontosabb kerdeseire? 1.2. Miert elunk? Van e az eletnek CEL ja? Ha igen, melyek az? 3. Miert hallunk meg?
Kerdeseimre, megkernelek, hogy emberi szavakal valaszoljatok !
Nincs szuksegem " predikaciok " lemasolasara es ide beirasara, mert a " predikaciokat " en is el tudom olvasni az internetrol !
Sajat gondolatok erdekelnek !
Nem masoknak a " megragot " es azutan atvett es " lenyelt " gondolatokra vagyok kivancsi !
Szeretnem tudni, hogy tik, sajat eszmetek / sajat gondolkozasotok alapjan, hogy valaszoltok a fent feltett kerdesekre ?
Elore kosszonom szepen valaszotokat !
Figyelj a Kereszténység meg néhány másik vallás szerint az élet célja,hogy a túlvilágba kerüljünk. És mi van ha a túlvilágon is kialakult egy vallás ami az örök pátyolgatás értelmét fitogtatja, mert annak sincs túl sok értelme, hogy ott vagyunk mind a mennyországba és nem csinálunk semmit mert ugye ott nincs testünk(egyes magyarázatok szerint) csak egy lélekgolyó.
Nincs olyan, hogy egyetemes cél van aki,
1. emberiség jobbá tétele a cél
2. van aki tönkre akarja tenni,hogy az 1.-nek legyen mit csinálnia
3. van aki csak szeret (túl)élni és a saját dolgaival foglalkozni
4. és vannak a vallásos hülyék akik már szinte várják a halált,hogy jobb legyen nekik a túlvilágon
Nemvagyok válasza nak,
Ha, igy nezuk az eletett, valojaban, semmi ertelme az eletnek !
Ebben az esetben, inkabb holnap meghalnak !
Legalabb tobb elelem marad a tobbi embereknek !
Nekem, az elelem, nem csak az elet fentartasahoz jo, hannem finom izu es kellemes a szemre is !
A sexeles is, nekem nem csak szaporodas ! hannem egy csodalatos " titok", mikkor 2 igazi szereto " EGY TESTE " / egy egyene valik, kellemes erzesek, a szeretet kifejezese, ket ember gyumolcse is : gyermek
Igaza van, sokkan, mar ugy latszik, nem tudnak elni, nem tudnak EMBEREKE lenni ! 2 napi szabacsagal, lehet nincs mitt tenni
DE, nekem eddigi eletem, majdnem egyenlo a SEMMIVEL ! oly sokk dolgokat szeretnek megtudni, tanulmanyozni az alalatok eletet peldaul , stb et, szeretnem az URT vizsgalni,
megmindezekhez, a mostani 70 - 80 elet, biztos, hogy nem elegg !
en, igazabol, nem unatkoznak egy Orok eleten keresztul !Mikkor befejeznem a fold eleolenyeinek a tanulmanyozasat ( ami gondolom ezer eveket venne fel ) , csak azutan, KEZDENEM az Universzum vizsgalasat !
Meg a tej - galaxis nagy, de meg vannakkkkkkkkkk
Ugyhogy , ezer meg ezer evre van szuksegem ! hogy mindent megismerjek, ami korulvesz !
Hinni Jézus nevében:
Mt 1,21 Szűl pedig fiat, és nevezd annak nevét Jézusnak, mert ő szabadítja meg az ő népét annak bűneiből.
Jehósua jelentése "az Úr a szabadulás, a menekülés, az üdvösség".
"Miert hallunk meg?"
Mert van fülünk. :D Bocsi, nem tudtam kihagyni, tudom, csak melléütés volt.
A kérdésre: én nem kaptam meg, pedig sokat gondolkodom rajta. Néha úgy érzem, előrébb visz ez a gondolkodás, néha meg úgy, hogy teljesen fölösleges. Szóval nem tudom.
Te mondod ezer év kéne neked. Megismered az univerzumot. Mi lesz utána? Van akinek már akkor szép az élet,ha van sok barátja akikkel hülyül, barátnő/barát, esetleg gyerek, van aki már ennyitől teljesnek érzi az életét, vagy legalábbis ennek elérését is tekintheted célnak.
Egyébként a sex csak azért élvezetes,hogy ösztönözzön a szaporodásra. Ha kézfogással szaporodnánk akkor az lenne élvezetes és a szép kézre izgulnánk fel és közszemérem sértés lenne ha nem takarnánk el.
Nemvagyok válasza ra,
Valojaban, remenyseguk a tulvilag, DE, ISMERIK E A TULVILAGOT, hogy a tulvilag a remenyseguk ? senki nem ismeri a tulvilagot, akkor, miert vajon vagyodnak egy olyan helyre, amit nem ismernek ! ?
Mit is keresen az ember a mennyeknek orszagaban ? Mit is csinalnak vajon ottan ? Gondolom, ottan igazabol nem ereznem otthon magam ! Mert ugy erzem, hogy nem egy mennyei eletre voltam Teremtve !
Nem egyetemes cel rol kerdeztem ! hannem szemelyes emberi ELET - CEL erdekel
1. Hogy is tudnak jobba tenni valamit, ha sajat magamnak sokszor nem tudom mi is a jo ! ?
2. es az ilyenek, erdemesek, hogy eljenek ? masok nyomorusagan dolgozniuk ?
3. mi lehet az, ami sajat dolgunk lehetne ?
4. EGYET semm talaltam eddig ! aki igyekezet volna a tulvilagra ! alatalaban, orvoshoz szaladnak es mindent elkovetnek ! hogy minnel tobbet eljenek itten a foldon !
erdekes mindez, mert az ok " szep " remenyseguk a tulvilag, akkor, vajon miert nem igyekeznek a tulvilagra jutni ! ?
1.Miert elunk?
- Jó kérdés, valószínűleg tapasztalatot gyűjtünk.
2. Van e az eletnek CEL ja? Ha igen, melyek az?
- Lásd első pont. :)
3. Miert halunk meg?
- Nincs halál, átváltozás van. Az energia nem vész el, csak átalakul, így a lélek is. Eddig összegyűjtött tapasztalataim alapján úgy vélem (és ez nem más direktben átvett gondolata), hogy egy másik létformára kerülünk, ahol elszámolunk azzal, hogy használtuk ki a rendelkezésünkre bocsátott életet. Ezért azt eldobni (vagyis öngyilkosnak lenni) értelmetlen, az élet elvesztegetése.
Erre látszik ráerősíteni az ún. életfilm, amit sok klinikai halálból visszatért ember is átélt már. Lejátszódott egy pillanat alatt az egész életük, többnyire időben visszafelé haladva, azt egyszerre szemlélték és élték át újra. Érdekes, hogy nem igazi film volt, hanem azt is átélték, hogy tetteik másokra nézve milyen következménnyel jártak, és más emberek mit éreztek, hogyan alakult ezáltal az ő életük.
Ez egyébként nem azonos azzal az "életfilmmel", amit sokan életveszélyes pillanatban látnak, mint hirtelen lepergő képeket.
Üdv!
Leftlegged Player :)
12/16 nak,
emberi gondolat / magyarazatott kernek !
nem Biblia verset !
Mit ert On, a Biblia idezetebol ? amitt leirt
"EGYET semm talaltam eddig ! aki igyekezet volna a tulvilagra !"
Aki mély halálközeli élményt él át, általában csalódott, mikor újraélesztik, és megérti, hogy még éveket itt kell töltenie! Megdöbbentő, de így van! Azok az emberek hihetetlenül visszavágynak oda, ugyanakkor olyan mélyen megértik életük lényegét, hogy teljesen megváltoznak, más értékek válnak számukra fontossá (statisztikailag igazolt "személyiségváltozás" következik be).
Van, aki ezután is visszavágyik, és úgy várja a halált, mint megváltást, de tudja, hogy nem ő dönt arról, az mikor következik be.
Üdv!
Leftlegged Player :)
# 13/18 nek, KOSSZ ! osszintesegedet, en ugy gondolom, hogyha mar elunk ! erdemes legalabb elmelyudjunk / elgondolkodnunk, hogy miert is elunk ! ?
14/18 ma 09:02 ....
Nemvagyok válasza: ra,
Igen, tobb ezer evre lenne szuksegem ! hogy mindent megcsinaljak, amitt akarnak !.....
Majd meglatom, ezer evvek utan ! mi lesz mikkor megismerem az egesz universzumot, majd akkor, gondolkodom mindezen, csak jussak odaig !
Igaza van, egyesek, megelegednek ilyen atmeneti boldogsagokal is, ami szep es jo, de nekem, mindez mar nem elegg ! Hala Istenek, nekem is reszem volt mindebbol, van most is, de mar nem elegg !....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!