Ha Isten saját képére teremtette az embert, Isten így néz ki? -->
Vidiripi
Peruccsia mert ezek az emberek nem élhettek egy időben?
Nem az összes de vannak átfedések.
Nekem pl. él a nagyapám. de hol voltam én amikor ő született.
Peruccsia!
Ezt te sem gondoltad komolyan, ugye?
Ádám 130 évesen nemzette Séthet, de 930 évet élt Ádám.
Séth 105 évesen nemzette Énost. Séth 912 évet élt.
Ádám 235 éves volt, mikor megszületett Énos nevezetű unokája.
Te meg úgy értetted, hogy Ádám élt 930 évet, Séth 912 évet, az összesen 1842. Ezt azért át kellene gondolni újra..
A teljes evolúciós sort sose tudták bebizonyítani, a homo erectus, nem a hiányzó láncszem, van még lépés mögötte.
Ha az első emberek 8-9 ezer évig éltek, akkor hogy hogy 6000 éves a világunk? Én nem vagyok nagy matekos, de ez a két szám nem fér össze.
Kedves kérdező!
Bocs de én nem találom, hogy valaki ezt írta volna: "az első emberek 8-9 ezer évig éltek", de az is lehet, hogy kitörölték. 800-900 évig éltek, olyat olvasok.
Mellesleg érdekes, hogy kereszténynek vallod magad, de tagadod Isten kinyilatkoztatását, miszerint 6 nap alatt teremtett mindent, pedig még Krisztus is hivatkozik a 6 napos teremtésre.
Még annyit, hogy ha kereszténynek vallod magad, akkor gondolom hiszed Krisztus feltámadását. Ha igen akkor mit olyan nehéz elfogadni a 6 napos teremtésben? Ha a teremtő fel tud támasztani, akkor gondolod évmilliók kellenek a teremtéshez? Akkor nem mindenható...
Nem akarok kötekedni, csak kíváncsi vagyok, hogy melyik részét nem tudod elfogadni és miért? Köszönöm, ha megosztod velem (velünk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!