Főképp keresztényektől kérdem, hogy viszonyulnak a homoszexualitáshoz?
A melegek is szoktak csókolózni? Ajjaj, akkor azt sem kéne csinálni? Sem az anális, sem az orális szex nem elfajzott szokásokon alapul. Egész egyszerűen a meleg kapcsolat, tekintettel az egyéb lehetőségek hiányában lekorlátozza ilyen szexualitásra a kapcsolatot. Nehezen tudná izgatni a homoszexuális férfi a társának a csiklóját a hiánya miatt...
HA már a keresztényektől kérded: a Biblia nem tér ki semmilyen szexuális szokásra a házasfelek között. Viszont kezdetben Isten férfivá és nővé teremtette az embert. És nekem is ez a véleményem. Ezen felűl is elítéli az azonos neműek közötti házasságot, szexualitást.
De elítéli a felbújtást, forradalmi lázadást, sokkolást. Egy Krisztus követő keresztény nem vonul ki transzparensekkel az utcára melegek ellen tüntetni, sem senki ellen. Minket békességre hívott el ez Úr, és nem mások szexuális szokásainak elemzésére, ezzel is újra meg újra előtérbe hozni ezeket a szokásokat.
Üdv: L
"Ha majd a keresztények nem akarják a feleségeiket/barátnőiket análszexre kényszeriteni, ha nemet mondanak, akkor elhagyni őket, akkor majd válaszolok a kérdésedre."
A "Kereszténység" annyit jelent hogy "Krisztus követő" Aki pedig Jézus követőjének mondja magát egészen biztosan nem fog ilyet csinálni. Akik mégis ezt teszik, azok nem igazi Keresztények. Ha érdekel, akkor első körben javaslom olvasd el a Bibliából Lukács Evangéliumát és az Apostolok Cselekedeteit hogy megtudd, milyen az igazi Kereszténység
És aki azt mondhatja magáról, hogy Krisztus követő, annak felesége sincs? Mert neki nem volt. Vagy kóboról és hirdeti az igét? Hiszen Krisztus is ezt tette. Gyógyít és csodákat tesz? Hiszen Krisztus is ezt tette.
Szeretem az "okos" belemagyarázásokat...
Bocsánat, felületes volt az olvasásom, "kicsit" már fáradt vagyok. Természetesen ilyen kényszerítési dolog nyilván távol kell, hogy legyen...
És mi van azokkal a melegekkel, akik keresztények, hívők?
Meghalnak, megállnak az Úr előtt, az meg mondja majd:
-Hát igen, szerettél és követtél engem, szép, szép, de meleg vagy!- és megnyílik alatta a föld és zuhan majd lefele?
Nekem, mint kereszténynek, ez egy újabb talány. Nem vagyok se meleg, se melegpárti általában mellesleg.
Kedves kérdező!
Ha kereszténynek tartod magad, biztos ismered ezt a szöveget:
""Avagy nem tudjátok-é, hogy igazságtalanok nem örökölhetik Istennek országát? Ne tévelyegjetek; se paráznák, se bálványimádók, se házasságtörők, se pulyák (férfi prostituáltak), se férfiszeplősítők (homoszexuálisok), Se lopók, se telhetetlenek, se részegesek, se szidalmazók, se ragadozók nem örökölhetik Isten országát.""
Vagyis valóban úgy van az, hogy hiába él valaki látszólag igaz módon, ha csak egyetlen dologban ellene megy az Isten törvényének, az már elég az elveszéshez.
""Mert ha valaki az egész törvényt megtartja is, de vét egy ellen, az egésznek megrontásában bűnös.""
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!