A papok szoktak káromkodni?
Én ismerek egy olyan papot aki régebben nagyon mocskos szájú volt,és miután pappá szentelték próbált ez ellen tenni.
Eleinte nem nagyon ment,de aztán kitalált egy furcsa tézist miszerint ilyeneket ordibál az adott helyzetben:
-Boruljon bele a bablevesbe az a tejbegríz,és abba pedig egy adag lecsó!!!
És hasonló baromságokat kiabált indulatosan. :)
Szoktak baz_dmeg.
Üdv, Tibi atya
önmagát korbácsoló pap? ilyen a középkorban sme létezett, a pestisjárványok alatt indultak vezekő mozgalmak akik verték magukat, ezt az egyház ellenezte...
igen a papok is beszélnek néha csúnyán, de azért figyelnek rá, van aki soha nem beszél csúnyán, van aki nagy ritkán direkt is, mert pl így jobban lehet hatni a fiatalokra, mondjuk lerombolja a "sótlanság" vagy erkölccsőszség előítéletét.
Én csak hitoktató vagyok.
Alapvetően nem szeretnék sose trágár módon beszélni.
Talán nem is hallott még tőlem senki ilyen szót.
Nem mondanám, hogy sűrűn, de időnkét félhangosan vagy inkább halkan mégis csak kijön valami, amit sajnálok.
Bűnös ember vagyok rászorulok Isten irgalmára.
Szerintem a papok között is akadhat, aki csak én szintemen van, de ez csak feltételezés.
Hidd el, van olyan pap is, aki mélyen a te szinted alatt van.
11:45: megaLOL!
Ha jól belegondolunk akkor ingen. Hisz Isten az élet forrása, sőt Krisztus maga az Élet.
Az életet szidod, holott az jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!