Mit gondolsz arról, h terjed a magyar keresztények közt is a fundamentalizmus?
Figyelt kérdés
2011. júl. 14. 16:49
11/12 anonim válasza:
Utolsóelőtti kommentelőnek: akkor én most mit csináljak? Meneküljek az Usa-ba, vagy maradjak itt, mert az Usa-ban rosszabb lesz, esetleg vegyek fel valami másik vallást? Ha igen, akkor melyiket?
Bár sztem ha felveszek másik vallást, akkor sem fogok tudni húst, kenyeret, meg tejet venni, ha összeomlik az európai gazdaság.
Üdv: 29/L
12/12 anonim válasza:
A Biblia azt ígéri, hogy azok a napok nem tartanak sokáig, mert akkor nem élné túl senki, "a választottakért megrövidül". Én elhiszem, mivel a bibliából már több száz prófécia beteljesedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!