Mér utálják a jehovákat?
Egész egyszerűen borzalmasnak találom néhány ember véleményét! Úgy tűnik sokan úgy beszélnek erről a vallásról, hogy fogalmuk sincsen pontosan mit tanítanak és miben hisznek mert még egyetlen alkalommal sem voltak prédikáción vagy kongresszuson!
Könyörgöm én is tudok beszélni a gyomorgyűrű beültetésének menetéről azok alapján amit hallok vagy épp a neten olvasok mégsem leszek orvos!
Mégis honnan veszitek, hogy ez egy szekta?? Kérdem én a katolikus egyházra mondja bárki ezt a jelzőt? Tény, hogy az ünnepek terén furcsák a szokások, de többi tanítás cseppet sem tér el a Biblia tanításától és igen itt is megjelenik a képmutatás hiszen halandó emberek vagyunk KI AZ AKI NEM HIBÁZIK ÉS KI AZ AKI NÉHA NEM KÉPMUTATÓ? Ahogy más vallásokban is vannak emberek akik nem "tökéletesek" úgy itt is! Fogadjuk már el, hogy vannak efféle dolgok és tudjuk ezekkel együtt élni!
Csak alázzák magukat azok akik itt pocskondiáznak és kiabálnak kígyót békát és felfedik hatalmas tudatlanságukat! Legalább vegyenek erőt magukon, hogy megismerjék a vallást és ne az alapján ítéljenek amit elsőre látnak hallanak!
Amikor katona voltam, volt velünk egy jehova. Kopasz volt. Eminens. Ő mondta előre az eskü szövegét. Vért adott, hogy hazamehessen. Annyira megbíztak benne, hogy felvezető lett. (A felvezető viszi ki az őröket.) Nemsokára véres tragédia történt. Egyszer, mikor hajnalban vitte ki az őröket váltani, a sor élén haladva megállt, visszafordult és lőtt! Nem is egyet. Az első katona szívlövést kapott, azonnal meghalt. A golyó tovább ment, keresztül második katona felkarján.(Szerencse, hogy esett aznap éjjel, és a pocsolyákat kerülgetve nem pont egymás mögött haladtak az őrök.)
Egy levelet találtak a szekrányében, melyben ez állt:
A vért vissza kell venni! (nyilván a testvérek írták neki.)
Hát, visszavette..
En is jarok gyulekezetbe, ezert megprobalok neked a Bibliabol valaszolni.
Jezus azt mondta: ,,Minden ember gyuloletenek celpontjai lesztek az en nevem miatt" ( Mark 13:13)
Vagy meg olvasd el, ezeket a verseket: Janos 15:18,19. 1Peter 1:3,4
Gyozodj meg magad rola. Ha meg lenne kerdesed, nyugodtan irj.
Sziasztok!
Az én kis "jehovám" ÓVÓNŐKÉNT /!!!/ dolgozik egy néphagyományőrző óvodában... hol itt a hitelesség? mit adhat át a gyerekeknek amiben neki soha nem volt része???
Karácsony nem ünnepel de ajándékot ELFOGAD!!! Névnapot nem ünnepel de névnapi sütit ELFOGAD!!! + alattomos,aljas, álszent, csendes gyilkos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!