Mér utálják a jehovákat?
Én 1 dolgot bírok bennük : "Becsönget"
-Kedves ember akit keresünk itthon van?
-Itthon.
-Oké, akkor bejöhetünk?
-Most nem ér rá.
-Oké oké de bejöhetünk?
xDDD multkor ez...besirtam:D
szerintem minden vallás egyforma. a katolikus sokkal erőszakosabb, csak szervezettebb és alattomosabb, mert megszállja az államot és beleszól az emberek mindennapjaiba, akkor is , ha nem vallásosak.én minden papot a fenébe kivánok. apám mesélte, hogy Horthy idején - most ezt a világot akarják visszahozni - minden héten hittan órán a pap kertjét kellett kapálni.
Kedves vezetőnk is hive a vallások egyenlőségének, hiszen reformátusnak keresztelték, hosszú ideig vallástalan volt, majd a methodisták szentelték meg házasságát , de most a római pápánál kilincsel.
Fura emberek vannak.
Magukat toleránsnak mondják, de csak azzal szemben toleránsak amit maguk hisznek.
Egyedül az ÉSZ van igazságosan elosztva a Földön. Mindenki azt hiszi hogy neki egy kicsivel több van mint a másiknak.
Vagyis fel sem merül senkiben a Tudás iránti alázat. Azt hogy valaki valamit állít, esetleg több tudáson alapszik mint a saját világképe.
Tipikus esete az Ateista, materialista. Mindent tagad ami az anyagi világ feletti.Tipikusan a gondolkodni is lusta, csökött szellemiségű, vezérhangyászok nézete.
Fixa ideájuk az ember evoluciós eredete, amit fennen hangoztatnak, és közben terjesztik a hazugságot egy bizonyítatlan elméletről, mintha az lenne az igazság.
Végtelenül tudatlanok, nem ismerik a vallásokat, és csak Horthy jut eszükbe, meg komcsi párttag apjuk papkerti kapálása.
Ezeknek persze ennek a korlátozott szellemi képességnek ellenére is jut választói jog, és gyakorolják is, hatalomra juttatva a hozzájuk hasonló szellemi senkik parlamenti bunkóskodását, országrontását.
A vallások többsége, az ember szellemi létét alakítja ki, és az ember Isteni eredét kijelentve, megadja a képességet a szebb, nem állati világ kialakítására.
Nem ideológia, nem teszi kötelezővé a hitet, de a kialakított társadalmi szabályok betartását tanítja.
Vagyis nem ideológia, mint a mocskos kommunista, vagy hitlerista maszlag, ami az emberek lelki, testi meggyalázásával adta, és adja ma is egy uralkodó csőcselék hatalmi küldetését, meggyőződését.
Nos akkor mi a baj, a vallással?
A legnagyobb baj a TUDATLANSÁG.
Ilyen primitiv embereket termel ki a vallás nem ismerete, akik itt is szót kapnak.
Mi a BAJ a Jehova Tanúival?
Mi a BAJ a
Semmi, reális veszélyekre hívják fel az emberek figyelmét, és az emberek ezeket talán csak csak utólag veszik észre.
Nem szabad Őket bántani. Ők teszik a éberek dolgát.
Néhány példa:
Transzfuzió vérátömlesztés tiltása
Rengeteg betegséget nem ismertünk, és ismerünk ami vérátadással terjed. (pl HIV, AIDS), ki szeretné megkapni?
E tiltás eredményeként ma már vannak mesterséges vérpótlók, amivel a vér sok esetben helyettesíthető!
Köszönjük Jehova Tanui.
Parttalan szexuális élet
Szexuális betegségek sora évezredek óta. Ugye senki sem akarja?
Köszönjük Tízparancsolat, köszönjük Keresztények
Ne lopj, ne csalj, ne hazudj, egyszóval ne gyurcsánykodj!
Ezek vagytok Ti MSZMP-s komcsik
Köszönjük Tízparancsolat, köszönjük Keresztények!
Akkor mi a baj a Vallással?
Mi a Baj JT-val???
Valóvilágos, győzikés szép szellemi korcsok, nézzétek a
TViteket, vezessenek Benneteket hazudozóitok!
Jól fogalmaztál, kedves előző hozzászóló (10:55) Osztozom véleményedben, bár a hangnem kicsit indulatos. Szellemi korcsoknak nevezni a szűk látókörű embereket kicsit túlzás. Kétségtelen, hogy úgy mondanak ítéletet egy-egy vallás fölött, hogy valójában semmi rálátásuk, s olykor még a fogalmakkal sincsenek tisztában, de az övék is egy vélemény. Ez van. Egyszer talán majd ők is rájönnek a dolgokra.
Személy szerint semmi bajom a Jehova Tanúival. Néha meglehet idegesítőek, de az én türelmemnek még nem értek a végére.
Lehetett valakinek negatív élménye egy-egy tagjukkal, de kérem ne általánosítsunk! Pár képviselője miatt nem ítélhetjük el az egész közösséget.
Voltak itt ha jól láttam katolikus megszólalások is. Igen, vannak lényegbeli különbségek az értelmezésekben, de hol itt a Jézusi szeretet? Olyanok vagytok, mint a zsidók, akik megrökönyödtek, hogy Krisztus szóba áll egy szamaritánussal. Vegyétek már észre magatokat! Hol itt az elfogadás?
Amit egyikőtök sem lát, az az, hogy valójában minden vallás ugyanarról tanít. Lehetnek különbségek egy-két szabályban, értelmezésben, elgondolásban... De a legmélyebb mondandó mindben ugyanaz. Egy a cél, csak az addig vezető utak mások kicsit.
Kedves Kérdező és Válaszadók!
Arra kérek mindenkit,keressétek meg a Tanukat, és tegyétek fel nekik a kérdéseiteket személyesen!Csak ők tudják nektek megválaszolni ,azt, hogy mit minek tesznek, ill. hogyan teszik. Ne higgyetek mindenféle embernek / szájról- szájra / hanem TI magatok győződjetek meg a dolgokról.
Számos olyan tagja van a gyülekezetnek, akik úgy lettek Tanuk, hogy először őket is többször "zavarták " otthonaikban.
Csak úgy lehet megtudni melyik az igaz vallás,mi a helyes gondolkodás,és valójában mit akarnak tőletek a Tanuk ,hogy tanultok a BIBLIÁBÓL!!! Ők is Tanultak, mielőtt Tanuk lettek!!! Valami csak megfogta Őket ,NEM???
Jehova Tanui arra áldozzák életüket, hogy nektek segítsenek kiegyensúlyozott életet élni , lelki békével, mert Ők is így élnek .Nagyon szeretik az embertársaikat és szeretnék Őket is ilyen boldognak látni. Nem érdemlik meg hogy bántsátok Őket!
Szép napot mindenkinek!
Azért amiért a közvélemény kutatókat.
AMúgy: vki írta h a jehovisták nem fogadják el Jézus isrteni mivoltát más vallások meg igen. Hát én úgy tudom, a zsdók is csak profétaként de Isten fiaként nem fogadják el, és ne feledkezzünk meg az antitrinitáriusokról sem!
Nem ünneplik a karácsonyt (a SZERETET ünnepét, a SZENT ünnepet), nem ünneplik a születésnapot. Van olyan ember, aki a vallása miatt semmit nem kap se szülinapjára, se névnapjára, se húsvétra, semmire. A válasza erre: a vallásom tiltja.
Én nem utálom őket, nem is ismerem őket, nem bántom őket és nem szólom meg őket, de az én hajam is az égnek áll, ha becsöngetnek és erőszakoskodnak.
Én beszélgettem velük, kértem, mondják el, miért kellene, hogy bízzam ebben a vallásban. Tényleg aranyosak voltak. De ijesztő volt, hogy rájöttem, akkor én mélyponton voltam, és akartam, hogy valakivel beszéljek.
Valóban igaz, a személyes kapcsolatukkal megfoghatják a lelki segítségre szorulókat, egyedül élőket.
Nem tudtak meggyőzni arról, hogy miért jó, ha nem használjuk a vért, miért jó, ha nem ünnepelünk. Mert Jézus sem ünnepelt? De azóta változott a világ. Én ünnepelni akarok. Nekem már szeptemberben beöltözik a lelkem a karácsonyhoz.
Nem tudom elfogadni azokat a szabályokat, amiket be kellene tartani. Ha elfogadnám nem mehetnék szavazni, mert nem a mi dolgunk a változtatás. Hát kié?
Nem vehetnék részt a közéletben. Ha már azt se tehetem, akkor csak annyi jutna, mint egy birkának. Beengedtek? Beeeee...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!